Altaro overgenomen door cloud security specialist Hornetsecurity

Altaro overgenomen door cloud security specialist HornetSecurity

De snelgroeiende MSP Back-up specialist Altaro is overgenomen door de Duitse cloud security specialist Hornetsecurity. Samen streven de partijen ernaar op Europa’s nummer 1 beveiligings-, compliance- en back-up bedrijf te zijn.

Cloud Beveiligingsspecialist Hornetsecurity is momenteel actief in meer dan 30 landen en via hun internationale kanaal partnernetwerk, worden de premium diensten gebruikt door meer dan 40.000 klanten. De overname van Altaro bouwt voort op de eerdere overname van Spamina, de Spaanse marktleider voor cloud oplossingen voor e-mailbeveiliging, en EveryCloud, haar Britse markt partner, begin 2020.

"Ons doel is om organisaties een complete beveiligings- en compliance-oplossing voor hun cloudtechnologieën te bieden. Door Altaro's back-up oplossingen te integreren in het productportfolio van Hornetsecurity, kunnen we een uitgebreid pakket bieden om klantgegevens te beschermen." laat Daniel Hofmann, CEO van Hornetsecurity weten. Vooruitblikkend onthulde hij: "De huidige internationale locaties worden de komende jaren uitgebreid om onze partners nog sneller van nieuwe producten en oplossingen te kunnen voorzien."

Sterke synergiën tussen beide bedrijven

Altaro ontwikkelt back-up oplossingen voor Hyper-V, VMware, fysieke servers, netwerk eindpunten en Microsoft Office 365, die een perfecte aanvulling zijn op de e-mail- en compliance-oplossingen van Hornetsecurity, met name op het gebied van Microsoft 365-omgevingen.

"We hebben precies de juiste strategische koper gevonden in Hornetsecurity en zijn verheugd deel uit te maken van de groep," zei David Vella, CEO van Altaro. "De synergieën tussen de twee bedrijven zijn duidelijk. Door onze gecombineerde knowhow en ervaring en de innovatieve combinatie van onze product suites heeft het Europese marktleiderschap van Hornetsecurity op het gebied van cloudbeveiliging een nieuw niveau bereikt." Ook liet hij weten dat alle medeoprichters van Altaro aan boord blijven en leiderschapsrollen gaan bekleden binnen de Hornetsecurity Group. Hetzelfde geldt voor het wereldwijde Altaro team, dat zich zal gaan uitbreiden.

Uitgebreide beveiligings- en compliance-oplossing voor de cloud

Daniel Blank, COO van Hornetsecurity, legt uit: "MSP's en IT-outsourcers breiden hun cloud architecturen en -services snel uit. Met de overname van Altaro breiden we niet alleen onze beveiligingsservices voor M365 uit, maar spelen we ook in op de groeiende behoefte van ons kanaal aan Hyper -V en VMware back-up oplossingen. " Hij vervolgt: "Altaro's 100% toewijding aan het kanaal, het duidelijke respect van zijn partners voor hun technische ondersteuning en hun uitstekende product waren sleutelfactoren in onze beslissing. De overname zal ook onze internationale marketing en verkoop bevorderen. Samen zullen we onze partnernetwerken versterken en uitbreiden, wat de groei van de hele Hornetsecurity Group verder zal stimuleren. "

Altaro én HornetSecurity worden in de Benelux gedistribueerd door Portland.

Delen

ConnectWise kondigt overname van Service Leadership, Inc. aan