Hornetsecurity lanceert next-generation Security Awareness Training

Een training die organisaties helpt hun menselijke firewall te versterken

Hannover, Duitsland – 24 oktober 2022 – Vandaag lanceert Hornetsecurity een next-generation Security Awareness Training, om werknemers beter uit te rusten om cyberaanvallen tegen te gaan, voortbouwend op haar internationale reputatie als leider op het gebied van cyberbeveiliging.

Cybercriminelen innoveren voortdurend en het aantal aanvallen neemt toe: uit het Ransomware-rapport uit 2022 van Hornetsecurity bleek dat 60% van de aanvallen afkomstig was van phishing-pogingen. Veel aanvallers maken gebruik van de menselijke kwetsbaarheid voor phishing en fraude, dus deze nieuwe trainingsservice integreert de menselijke factor in de cyberbeveiligingscyclus en versterkt zo deze zwakkere schakel in de verdedigingsketen.

Systemen en tools zijn slechts zo veilig als hun gebruikers

Zelfs met het beste cyberbeveiligingsaanbod is er altijd ruimte voor menselijke fouten. Daarom eisen veel aanbieders van cyberbeveiligingsverzekeringen bewustmakingstraining voor werknemers. De nieuwe training van Hornetsecurity benadrukt het belang van het individu bij het opzetten van de menselijke firewall van een organisatie - en hoe essentieel elke medewerker is in de cyberbeveiliging van bedrijven, van preventie tot bescherming, tot reactie en herstel. Hiermee helpt het bedrijven bij het opzetten van een duurzame veiligheidscultuur.

Een eenvoudige service die helpt bij het opbouwen van een beveiligingsmindset

De geautomatiseerde training van Hornetsecurity is innovatief omdat het eenvoudig is in plaats van onderhoudsintensief. De Awareness Engine is het technologische hart van het Security Awareness-product en biedt op maat gemaakte, op behoeften gebaseerde training: elke gebruiker krijgt zoveel training als nodig is. De gepatenteerde Spear Phishing Engine simuleert geavanceerde aanvallen om kennis van aanvallen op te bouwen.

Om de voortgang te meten, gebruikt het de Employee Security Index (ESI®) als een branchebrede unieke benchmark, waarbij het beveiligingsgedrag van de organisatie en de werknemers voortdurend wordt gemeten en vergeleken.

Het is beschikbaar via abonnementslicenties, als zelfstandige service of als aanvulling op de e-mailbeveiligingsservices van Hornetsecurity, zoals 365 Total Protection.

Opleiding mogelijk dankzij overname IT-Seal

Hornetsecurity heeft onderwijs altijd gezien als een belangrijk onderdeel van cyberbeveiliging, met e-boeken, webinars en rapporten. De overname van IT-Seal in mei 2022 breidde de onderwijsmogelijkheden van Hornetsecurity verder uit. Naast de gevestigde oplossingen voor e-mailbeveiliging en back-up en herstel, worden nu alle aspecten van de bewustzijns-preventie-detectiecyclus behandeld.

In reactie op de lancering van de Security Awareness Training zegt Daniel Hofmann, CEO van Hornetsecurity: “Nu cyberaanvallen toenemen, wordt het voor organisaties steeds belangrijker om een ​​cybersecurity-ecosysteem te implementeren dat onderwijs en robuuste e-mailbeveiligingsfunctionaliteit omvat voor preventie en back-up voor herstel. Ons nieuwe aanbod ondersteunt en beschermt specifiek tegen zeer menselijke kwetsbaarheden voor phishing en andere cyberrisico's.

“Het Security Awareness Training-product voegt grote waarde toe aan ons portfolio en brengt ons dichter bij ons doel om one-stop-vendor te zijn voor next-gen beveiliging, back-up en compliance voor onze partners en klanten, met een speciale focus op Microsoft 365. Dit is al geïmplementeerd door wereldwijde klanten, waaronder BMW Group en FC Bayern München.

"Dit maakt deel uit van een zeer opwindende groeipijplijn voor 2022 en 2023 en we kijken ernaar uit om dit momentum voort te zetten."

Wil je meer weten over de security awareness trainingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of word direct Hornetsecurity partner via onderstaande knop.

Delen

5 tips om online veilig te blijven