The Future is Hybrid | Wintergrations

InnStyle in Maarssen

Het is vandaag de dag geen sinecure om een MSP bedrijf frictieloos te laten draaien zonder API's, Zapier-achtige koppelingen en- of vendor integraties. Het is dus belangrijk dat voordat je jouw MSP Tech Stack gaat updaten en- of vernieuwen je 'bezint eer gij begint'. Portland helpt!

De niet aflatende koopdrang van Venture Capital bedrijven helpt ook niet mee. Zij kopen veelal vanuit aandeelhouders belang, waar de MSP community niet perse van profiteert. Neem Autotask, Kaseya, Datto en- of ConnectWise die bij de meeste MSP's de basis vormen. Draait alles, worden ze weer verkocht.  En je weet, na aankoop wordt vaak de geldkraan dicht gedraaid voor wat betreft de productinnovatie. 

En dan de koppelingen. Wij spreken met regelmaat MSP's die na aankoop van een PSA of RMM oplossing erachter komen dat de koppelingen met lokale distributeurs, cloud marktplaatsen, financiële pakketten etc. toch niet blijken te werken 'as advertised'. Dat creëert frustraties en kost uiteindelijk meer tijd en dus geld. 'The devil is in the detail' is hier van toepassing. 

Tegelijkertijd groeit het aantal tools explosief terwijl de trend laat zien dat MSP's de tech-stack liever zien krimpen dan groeien. De keuze voor de juiste tooling is daarom cruciaal. Wij hebben een preselectie gemaakt. Wij kiezen bewust louter voor de beste fabrikanten die specifiek software- en clouddiensten ontwikkelen voor MSP's. Je moet tenslotte alles end-to-end op orde hebben.

Daarboven de niet aflatende cyber dreiging die je bijna dwingt een solide 24/7 Managed Detection & Response oplossing in jouw portfolio te hebben. En je weet bij NOC en SOC diensten sta je niet alleen aan het roer. Dit betekent dat je een deel van jouw operationele taken uit handen geeft aan een externe partij die tijdens jouw afwezigheid waakt over het welzijn van de IT omgeving van jouw klanten. Helaas bittere noodzaak. 

Daarom staat deze 5de editie van The Future is Hybrid in het kader van integraties. Wij hebben de sprekers gevraagd om helderheid te verschaffen over hun ecosystemen en koppelingen. Ze hebben de opdracht om deze daadwerkelijk in actie te laten zien. Kortom, geen ellenlange commerciële presentaties dus. En dat terwijl we het nuttige met het aangename combineren. Fijn toch? 

Wij zien je graag de 1ste van december. Dan praten we er verder over.

George

Registreer voor het evenement

Delen

THE FUTURE IS HYBRID IS TERUG
Cyber Security Edition