Tijd voor een promo

Met grote regelmaat komen onze fabrikanten uit met interessante aanbiedingen die we graag met jou delen. Hieronder tref je de meeste recente aanbiedingen aan. Doe je mee?

Portland & promo's voor Partners

Dit is de plek waar we jou graag op de hoogte houden van al het moois wat onze merken bedenken om het leven net iets aangenamer maken. Deze speciale aanbiedingen en acties van Portland en al onze solutions zijn vaak van tijdelijke aard. Dus snel handelen is cruciaal. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de voorwaarden, duur en prijzen.

Ben je nog geen partner van Portland? Meld je dan gratis aan en begin met het verkopen van futureproof software- en cloudoplossingen. Als je vragen hebt over de campagnes of een andere activiteiten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Odoo • Text and Image

Vragen over een promo? Neem contact met ons op!

Odoo + afbeelding en tekst

MINI DATA CENTER MET EEN ONGELOOFLIJKE KORTING   

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyper converged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten. Nu met een flinke korting! En dat is niet alles, want wanneer jij je eerste HC-cluster weer verkoopt, krijg je de kosten van je eerste aankoop weer terug.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de brochure. 

*Inclusief 12 maanden gratis product support. Extra korting is afhankelijk van de configuratie van zowel het HE150-cluster als dat van het HC-cluster. Neem contact op voor meer informatie.
Odoo + afbeelding en tekst

Back-up voor Google Workspace   

Werk zorgeloos met een gebruiksvriendelijke, veilige en volledige back-up van Google Workspace. Met de cloud-naar-cloud-back-ups van Acronis houd je je gegevens in eigen beheer. En dat zorgt voor een juiste naleving, snelle toegang tot back-upgegevens en sterk verbeterde RTO.

Je krijgt nu toegang tot onbeperkte cloudopslag voor hun persoonsgegevens, gehost door Acronis. Deze wordt per workload in rekening gebracht, zonder kosten voor de door Google gegenereerde opslagruimte.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de brochure. 

*Geldig tot 31 augustus 2021. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.
Odoo + afbeelding en tekst

Korting op jouw Microsoft 365 back-ups  

Werk zorgeloos met een gebruiksvriendelijke, veilige en volledige Microsoft 365-back-up. Cloud-to-cloud back-ups geeft jou de volledige controle over jouw Microsoft-gegevens. Compliance, snelle toegang tot back-up van Microsoft 365-gegevens en sterk verbeterde RTO. Allemaal in één oplossing en dat tegen een mooie korting!

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144505 om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Geldig tot 2 augustus 2021. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten tot het nieuwe licensing model wordt vrijgegeven.
Odoo + afbeelding en tekst

Test Teams Chat backup en maak kans op een €50 Amazon voucher

Probeer als 1 van de eersten Teams Chat Backup! Klik op deze link of onderstaande knop, vul het formulier in om toegang aan te vragen en maak kans op een Amazon-tegoedbon van € 50.

Teams Chat Backup in Altaro Office 365 Backup voor MSP's is nu beschikbaar om te testen. Deze nieuwe functionaliteit geeft je de mogelijkheid om een ​​back-up te maken van Microsoft 365-gebruikers- en groepsteams-chats, inclusief bestanden die tijdens chats worden gedeeld.

Interesse in andere producten van Altaro? Bel +31(0)20 2144508 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Erika.

*Testen kan tot 29 juni 2021.