Tijd voor een promo

Met grote regelmaat komen onze fabrikanten uit met interessante aanbiedingen die we graag met jou delen. Hieronder tref je de meeste recente aanbiedingen aan. Doe je mee?

Portland & promo's voor Partners

Dit is de plek waar we jou graag op de hoogte houden van al het moois wat onze merken bedenken om het leven net iets aangenamer maken. Deze speciale aanbiedingen en acties van Portland en al onze solutions zijn vaak van tijdelijke aard. Dus snel handelen is cruciaal. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de voorwaarden, duur en prijzen.

Ben je nog geen partner van Portland? Meld je dan gratis aan en begin met het verkopen van futureproof software- en cloudoplossingen. Als je vragen hebt over de campagnes of een andere activiteiten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Odoo • Text and Image

Vragen over een promo? Neem contact met ons op!

Odoo + afbeelding en tekst

IT-infrastructuur voor betere data protectie   

Een samenwerking waar je niet omheen kunt; Scale Computing en Acronis werken samen om IT-managers een Business Resilience System (BRS) van wereldklasse te bieden. Met de combinatie van deze oplossingen ga je snel en effectief bedreigingen en verstoringen tegen. En nu met een geweldige aanbieding!

Schaf jij een Scale Computing 3-node cluster aan? Dan krijg je daar 3 gratis Acronis Cyber Backup licenties bij.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de brochure. 

*Geldig tot 30 juni 2021. Niet beschikbaar bij de BDR node of de DR node.
Odoo + afbeelding en tekst

60% KORTING op Cyber ​​Protect   

Overstappen naar Acronis Cyber Protect? Dat kan deze maand met een flinke korting! Alle Acronis Cyber ​​Backup klanten met een perpetual licentie kunnen nu met een korting van 60% overstappen naar de nieuwe abonnementsprijs van Acronis Cyber Protect.

Met deze abonnementsvorm bied je up-to-the-minute bescherming tegen cyberdreigingen, profiteer je van lagere totale eigendomskosten én de mogelijkheid om IT-omgevingen effectiever te beheren.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de brochure. 

*Geldig tot 30 april 2021. Beschikbaar voor huidige klanten met een perpetual licentie van Acronis Cyber Backup.
Odoo + afbeelding en tekst

Korting op jouw Microsoft 365 back-ups  

Werk zorgeloos met een gebruiksvriendelijke, veilige en volledige Microsoft 365-back-up. Cloud-to-cloud back-ups geeft jou de volledige controle over jouw Microsoft-gegevens. Compliance, snelle toegang tot back-up van Microsoft 365-gegevens en sterk verbeterde RTO. Allemaal in één oplossing en dat tegen een mooie korting!

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144505 om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Geldig tot 31 mei 2021. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten tot het nieuwe licensing model wordt vrijgegeven.

Odoo + afbeelding en tekst

MINI DATA CENTER MET EEN ONGELOOFLIJKE KORTING   

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyper converged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten. Nu met een flinke korting! En dat is niet alles, want wanneer jij je eerste HC-cluster weer verkoopt, krijg je de kosten van je eerste aankoop weer terug.

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144503 om contact op te nemen met Remco voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Inclusief 12 maanden gratis product support. Extra korting is afhankelijk van de configuratie van zowel het HE150-cluster als dat van het HC-cluster. Neem contact op voor meer informatie.