Tijd voor een promo

Met grote regelmaat komen onze fabrikanten uit met interessante aanbiedingen die we graag met jou delen. Hieronder tref je de meeste recente aanbiedingen aan. Doe je mee?

Portland & promo's voor Partners

Dit is de plek waar we jou graag op de hoogte houden van al het moois wat onze merken bedenken om het leven net iets aangenamer maken. Deze speciale aanbiedingen en acties van Portland en al onze solutions zijn vaak van tijdelijke aard. Dus snel handelen is cruciaal. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de voorwaarden, duur en prijzen.

Ben je nog geen partner van Portland? Meld je dan gratis aan en begin met het verkopen van futureproof software- en cloudoplossingen. Als je vragen hebt over de campagnes of een andere activiteiten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Odoo • Text and Image

Vragen over een promo? Neem contact met ons op!

Odoo + afbeelding en tekst

2 voor de prijs van 1  

Alles-in-één cyberbeveiligingsoplossingen voor de moderne werkplek van vandaag, voor een totale gemoedsrust. En je bespaart, voor een beperkte tijd, groots op geselecteerde Avast Business beveiligingsdiensten.

Koop een 2 jaar licentie en ontvang je derde jaar helemaal gratis! Koop je een 3 jaar licentie? Dan betaal je maar voor 2.

Interesse? Bel +31 (0)20 214 4509 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Nick voor meer informatie. 

*Geldig tot 31 december 2021. Alleen beschikbaar bij een eerste aankoop. Exclusief CloudCare producten.
Odoo + afbeelding en tekst

20% korting op edge computing én hyperconverged infrastructuur

Met deze tijdelijke MSP special ontvang jij maar liefst 20% korting op een Scale Computing HC3 cluster. Wat kan je daarmee? Virtualisatie, servers, storage en back-up/disaster recovery samen in één oplossing. De HC3-infrastructuur is gebouwd om downtime te elimineren en elke computing omgeving eenvoudig te kunnen beheren.

Wat krijg je precies voor deze mooie prijs? Een eenmalig gebruikte demo setup, 3-node HC3 cluster, type HC1250DFZ, voorzien van Intel Xeon Silver 4210 processors, 256GB RAM en 4x 3,84TB SSD schijven.

Interesse? Bel +31 20 214 4511 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Klaas voor meer informatie. 

Odoo + afbeelding en tekst

Upgrade en ontvang 60% korting   

Back-ups zijn essentieel voor het herstellen van gegevens, maar dit alleen is niet voldoende om organisaties te beschermen. Klanten moeten een alomvattende aanpak voor cyberbescherming toepassen om de risico's die gepaard gaan met moderne bedreigingen tegen te gaan.

Acronis klanten die willen upgraden van hun huidige Acronis Cyber ​​Backup perpetual licentie naar Acronis Cyber Protect-abonnement kunnen dit doen met 60% korting op de nieuwe abonnementsprijs. Jouw klanten elimineren mogelijk aanzienlijke kapitaaluitgaven en vermijden kosten met abonnementslicenties, voor hetzelfde geld.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie. 

*Geldig tot 30 december 2021. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.
Odoo + afbeelding en tekst

Bespaar 25% op aanvullende producten

Avast Business biedt een compleet portfolio van beschermingslagen om jouw bedrijf veilig te houden - beheerd via één enkel platform.

Vernieuw je nu jouw Anti-Virus licentie? Dan krijg je direct 25% korting op alle aanvullende producten of diensten die je afneemt.

Interesse? Bel +31 (0)20 214 4509 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Nick voor meer informatie. 

*Geldig tot 31 december 2021. Alleen beschikbaar bij een eerste aankoop. Exclusief CloudCare producten.
Odoo + afbeelding en tekst

Acronis betaalt je oude contract  

Schakel over naar Acronis Cyber ​​Protect Cloud en ontvang 100% korting op je resterende contract met je huidige leverancier.

Stap je dit jaar over naar Acronis? Dan geniet je nu van 100% korting op het gebruik van Acronis tot het einde van het resterende contract met je huidige leverancier.

Interesse of meer informatie over de voorwaarden? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie. 

*Geldig tot 29 december 2021. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Niet beschikbaar in combinatie met andere promoties.
Odoo + afbeelding en tekst

MINI DATA CENTER MET een ONGELOOFLIJKE KORTING   

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyper converged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten. Nu met een flinke korting! En dat is niet alles, want wanneer jij je eerste HC-cluster weer verkoopt, krijg je de kosten van je eerste aankoop weer terug.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Klaas voor meer informatie en de brochure. 

*Inclusief 12 maanden gratis product support. Extra korting is afhankelijk van de configuratie van zowel het HE150-cluster als dat van het HC-cluster. Neem contact op voor meer informatie.
Odoo + afbeelding en tekst

Back-up voor Google Workspace   

Werk zorgeloos met een gebruiksvriendelijke, veilige en volledige back-up van Google Workspace. Met de cloud-naar-cloud-back-ups van Acronis houd je je gegevens in eigen beheer. En dat zorgt voor een juiste naleving, snelle toegang tot back-upgegevens en sterk verbeterde RTO.

Je krijgt nu toegang tot onbeperkte cloudopslag voor hun persoonsgegevens, gehost door Acronis. Deze wordt per workload in rekening gebracht, zonder kosten voor de door Google gegenereerde opslagruimte.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie. 

*Geldig tot 31 maart 2022. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.