Bruno-licht_sm

Bij wie kun jij beter terecht dan bij collega ondernemers die de transformatie van breakfix naar Managed Services persoonlijk hebben doorstaan. Zij kennen de klappen van de zweep, hebben een niet aflatende drang naar efficiënter, productiever willen werken met de wens een mooi winstgevend bedrijf te bouwen. Dat wil jij toch ook? 

Wij zijn wereldwijd op zoek gegaan naar MSP tools die door voormalig MSP'ers zijn gebouwd. Futureproof software en cloud oplossingen die jij nodig hebt om de hybride ICT infrastructuur van jouw MKB klanten optimaal te managen. Een keer sparren met ons of de oprichters van deze bedrijven? Bel ons op +31(0)20 2144000 en we regelen het voor je.

(Klik op de logo's hieronder voor meer informatie of gratis testversies.)

BackUpBrunoPortland

Wat heb je nou echt nodig als MSP

Het kiezen en implementeren van een gedegen administratie, CRM, of nog beter, een Professional Services oplossing, levert met grote regelmaat hoofdbrekens op. Maar het is een noodzakelijk kwaad. Check ons blog en zoek op PSA. Want daar hebben we veel over geschreven. Of bel gewoon. 

Bruno-Dogtag-s

Trends en insights

Belangrijk onderdeel van onze gids functie is de Portland research desk. Wij houden voor jou de belangrijkste techtrends nauwgezet in de gaten. Aan de hand van onze research zie je in één oogopslag welke trends en thema's ontbreken in jouw portfolio. Kijk zelf maar.   

Bruno met kaart

We guide you

Hybride IT, Public Cloud, GDPR, Cyberthreats. You name it. Portland is continue op zoek naar nieuwe vendoren specifiek voor MSP's. Dat is onze passie. Daar kun jij als MSP van profiteren. Wij zijn letterlijk jouw gids in het oerwoud van MSP tools. Al 20 jaar.  

Bruno zegt KENNIS VERKOOPT met tas

Kennis is macht

Portland beschikt over een uitgebreid kennis netwerk waar wij jou graag van laten mee profiteren. Wij organiseren regelmatig seminars en workshops specifiek voor MSP's met spraakmakende thema's. Hou goed onze agenda in de gaten.  

 

"Een onderneming bouwen is een top prestatie. Het zit in je DNA. In je bloed. Het is nooit een rechte lijn omhoog. Het is net een hartslag. Veel ups en downs. Daarom snap ik de uitdagingen waar je als directeur eigenaar van een MSP bedrijf voor staat. Zeker in een tijd waar er zoveel op ons af komt. Ik help graag waar mogelijk. Als gids in het oerwoud van technologie. Dat is mijn passie."

- George van Brugge, Founder Portland -