Schermafbeelding 2019-12-18 om 15.48.24

Leuke ontspannen locaties, bij voorkeur met mooi weer, snappy presentaties boordevol relevante informatie en fijne wijnen maken de 'The Future is Hybrid' seminars een welkome afleiding voor ons IT professionals.  Zoals jullie van ons gewend zijn organiseren wij graag MSP focussed evenementen voor DGA's en engineers. Kom je ook? Kijk hieronder naar een sfeer impressie.

MSP's opgelet! 30 januari 2020 de derde editie bij Mooi Rivier. 

Gratis inschrijven

1.png

Foto's en video 

Voor de sfeer impressie hebben we onderaan deze pagina wat foto's geplaatst van zowel de Amsterdam als de Antwerpen Edition. De Amsterdam video is hier te bekijken

2.png

Presentaties

Nog een keer terugkijken?  Wij hebben alle presentaties in een PDF geplakt. Wel zo makkelijk. Download hier.  de Amsterdam Edition en hier de Antwerpen Edition.

3.png

PSA Hype Cycle 

PSA Hype Cycle 2019. Laatste trends in PSA o.b.v. Gartner research (Portland). Klik hier.

4.png

Sprekers

Wil je in contact komen met een van de sprekers. Laat ons dat dan snel weten. Brengen we jou in contact!  

 

"De toekomst van IT is niet cloud of on premise, maar hybride. Dat is onze grote overtuiging. Flexibiliteit en schaalbaarheid zorgt voor aanhoudende groei van cloud diensten, maar cloud is niet alleen een hosanna-verhaal. Ons advies: denk drie keer naar voordat je als MSP een cloud-only strategie kiest. Dat kost klanten."

- George van Brugge, Founder Portland -

Schermafbeelding 2019-09-30 om 16.04.27