10 meest voorkomende fouten binnen data recovery

Hoewel back-up hardware en -software een onmiskenbare rol spelen bij gegevensbescherming en herstel, komt er meer bij kijken. Het vermogen van een organisatie om gegevens effectief te herstellen na een gebeurtenis van gegevensverlies hangt af van beslissingen die zijn genomen lang voordat de gegevens ooit verloren gingen. 

Simpel gezegd, het maken van fouten in dit stadium kan gegevens in gevaar brengen door de kans dat gegevens kunnen worden hersteld wanneer dat nodig is, wordt verminderd. Dergelijke fouten kunnen voortkomen uit: bezuinigen in een poging om de kosten te verlagen, of om de impact van beslissingen rondom data recovery niet volledig te begrijpen.

Ongeacht de oorzaak, het eindresultaat blijft hetzelfde - gegevensherstel wordt moeilijker of tijdrovender dan zou moeten, of herstel onmogelijk wordt. Daarom bespreekt dit artikel tien van de fouten die vaak worden gemaakt met betrekking tot: om gegevensbescherming te plannen. Het is dus een goed idee om deze te lezen voordat je begint aan jouw data recovery plan.

Odoo • Tekst en afbeelding

DOWNLOAD ALTARO'S VM DATA RECOVERY