Meet our partner

Storj.IO


Het huidige cloudopslagmodel rekent te veel en levert te weinig op het gebied van scalability en performance die bedrijven nodig hebben. Storj is de enige enterprise-grade, globally distributed cloud object storage provider. 

Met tienduizenden data storage nodes in meer dan 100 landen, levert Storj de hoogste niveaus van data protection en CDN-like performance at the edge voor 80% minder kosten en minder carbon dan traditional cloud storage. 

Met S3 compatibility, is Storj ontworpen om uw bedrijf te helpen innoveren en groeien - zonder compromissen..

Free trial + 25GB Gratis

ACRONIS en storj: 'match made in heaven'

Bacnkup: De basis voor elke IT Service Provider.
Check it out.

Ontdek 'regionless offsite backup storage' MEt Acronis.

Prestaties, wereldwijde of regionale veerkracht, en een geweldige lage prijs voor je off-site back-ups. Je hoeft niet langer te kiezen tussen onbetrouwbare en slecht presterende budget cloud providers en dure high-performance hyperscalers.

Hoe Storj werkt

Prijs

Klanten van Storj besparen 80% of meer op hun cloudopslagfacturen zonder contracten, verborgen kosten, add-ons of de noodzaak voor regionale replicatie.

Performance

Storj levert wereldwijd een meer consistente, hoge prestatie in vergelijking met AWS en andere traditionele opslagaanbieders, zonder bijkomende kosten.

Security

Storj heeft standaard zero-trust beveiliging. Onze zwakste encryptie is sterker dan de sterkste encryptie van de concurrentie.

Sustainability

Storj is toegewijd aan het zijn van het meest milieuvriendelijke cloud opslag platform op aarde. Traditionele aanbieders hebben een koolstofvoetafdruk die 20 keer hoger is dan die van Storj, vanwege onze unieke architectuur.

Waarom Storj

 Een CO2 vriendelijk en betaalbaar alternatief voor de gevestigde orde.

MINIMALE VERPLICHTINGEN

Storj onderscheidt zich door zijn klantvriendelijke benadering, waarbij geen minimale verplichtingen worden gesteld. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over verborgen kosten voor API-transactiekosten, een veelvoorkomend probleem bij andere aanbieders. Bovendien zijn er bij Storj geen beperkingen of throttling op egress, wat zorgt voor een soepele en efficiënte dataoverdracht. 

Een ander belangrijk voordeel is dat replicatie niet nodig is voor wereldwijde prestaties of duurzaamheid, waardoor de complexiteit en kosten voor gebruikers worden verminderd. Dit alles samen maakt Storj tot een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor cloudopslag.

Calculator