Meet our partner: 

SecPod

Hoe vaak voer jij vulnerability scan uit voor jouw klanten? Het regelmatig uitvoeren van deze scans zorgt dat jij proactieve beveiligingsmaatregelen kunt nemen, potentiële kwetsbaarheden tijdig kunt identificeren en gerichte adviezen kunt bieden aan jouw klanten. Met de geavanceerde cybersecurity oplossingen van SecPod til je dit naar een nieuw niveau. Vulnerability management is gemakklijk gemaakt, beheren van patches gaat moeiteloos en je voert in no time gepersonaliseerde veiligheidsanalyses uit. Een must als jij je dienstverlening naar een nieuw niveau wilt tillen dus. 

Meer informatie Adviesgesprek

Ga verder dan alleen traditionele cybersecurity

Ontdek onmiddellijk kwetsbaarheden, patch automatisch en houd alle apparaten up-to-date en beveiligd.

Waarom SecPod?

Verbeterde beveiliging

Met SecPod's vulnerability scan identificeer jij snel en accuraat potentiële kwetsbaarheden, zodat jij jouw beveiliging kunt verbeteren en proactieve maatregelen kunt nemen.ren.

Differentiatie en toegevoegde waarde

Het gebruik van SecPod's vulnerability scan stelt jou in staat om je te onderscheiden van concurrenten en geavanceerde beveiligingsdiensten aan te bieden. Hiermee vergroot jij de toegevoegde waarde van jouw dienstverlening en trek jij nieuwe klanten aan en behoud jij bestaande klanten.

Tijdsbesparing

Dankzij de geautomatiseerde scans en overzichtelijke rapportages van SecPod bespaar jij kostbare tijd. Zo kun jij snel reageren op kwetsbaarheden zonder dat jij handmatig werk hoeft te verrichten.

Vertrouwensopbouw

Door vulnerability scans aan te bieden met SecPod, toon jij betrokkenheid bij de beveiliging van jouw klanten. Dit versterkt het vertrouwen tussen jou en jouw klanten, omdat zij inzicht krijgen in de beveiligingsstatus en de genomen maatregelen.