Meet our partner: 

ITAgree

Het is enorm waardevol voor MSP's om juridische overeenkomsten te gebruiken die up-to-date zijn, en een aanzienlijk risico als ze dat niet doen. Overeenkomsten moeten een weerspiegeling zijn van de diensten die momenteel worden geleverd en de huidige wet- en regelgeving. Met deze aanpak kunnen MSP's hun bedrijfsrisico's beter beheersen en zichzelf positioneren voor groei. 


Met ITagree – the Agreement Lifeguard – hebben MSP's nu eenvoudig toegang tot de overeenkomsten en begeleiding die ze nodig hebben. ITagree biedt toegang tot specifieke soorten juridische overeenkomsten die MSP's nodig hebben om hen te helpen dagelijkse uitdagingen aan te gaan en nieuwe zakelijke kansen aan te pakken, terwijl ze inspelen op veranderingen en risico's beheersen.


Neem contact op  Offerte aanvragen

KRIJG DE OVEREENKOMSTEN DIE jij NODIG HEBT

en begin vandaag nog met het beheren van jouw bedrijfsrisico's

ITAgree helpt jouw klanten begrijpen...

Wanneer er extra kosten van toepassing zijn op jouw diensten?

Welke verschillende diensten jij levert en wat jouw rol daarin is?

Wat de implicaties zijn wanneer jouw advies niet wordt opgevolgd?

De voordelen

Service-specifieke 
klantovereenkomsten

Op maat gemaakte klantovereenkomsten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Deze overeenkomsten helpen MSP's om zichzelf te beschermen en zakelijke risico's te minimaliseren.

Vermindering van zakelijk risico

Verminder het zakelijk risico dat gepaard gaat met verouderde overeenkomsten. ITagree biedt service-specifieke overeenkomsten om MSP's te beschermen tegen mogelijke juridische complicaties.

Ongoing begeleiding en 
overeenkomstupdates

Voortdurende begeleiding en updates van overeenkomsten, zodat jij deskundige ondersteuning krijgt en jouw overeenkomsten up-to-date blijven, ook bij veranderingen in de industrie en wetgeving.

Navigeren door verandering

De MSP industrie veranderd voortdurend, ITagree biedt daarom begeleiding en ondersteuning om jou hierbij te helpen. Door flexibiliteit te bieden en je aan te passen aan nieuwe omstandigheden, blijf jij je concurrenten voor.