Meet our partner: 

ConnectSecure

Gebouwd door MSP's voor MSP's is meer dan een slogan. ConnectSecure is opgericht om de expertise en tientallen jaren branchekennis van hun team te bundelen in een oplossing die een cruciaal gat in de markt opvult. Want d ynamische dreigingen vragen om een ​​dynamische aanpak. ConnectSecure is de enige multi-tenant, alles-in-één tool voor kwetsbaarheidsscans en compliancebeheer. Speciaal ontworpen voor MSP's en MSSP's om hun MKB klanten te ondersteunen.

Offerte aanvragen  Gratis Trial

Jouw klanten hebben kwetsbaarheden. Jij ook.

Kwetsbare netwerken brengen hoge kosten met zich mee. Cyber resilience is de oplossing. Signaleer kwetsbaarheden en verhelp ze vóórdat het inbreuken worden.

Gebouwd door MSP's voor MSP's

Slechts één Tool

Beschouw dit als jouw remedie tegen tool-moeheid.

Goede investering

We begrijpen het. Niemand wil een langdurig contract

Ingebouwde best practices

Word moeiteloos een cybersecurity expert door te leren van andere.

Voorspelbare kosten

ConnectSecure levert waarde. En het begint met de juiste prijs.

Jezelf positioneren als cybersecurity expert hoeft niet verwarrend te zijn.

Plan een adviesgesprek en ga in gesprek over de kansen en uitdagingen die jou te wachten liggen.

ConnectSecure Vulnerability Management™

Ontdek jouw vermogen

Door verschillende protocollen te gebruiken om netwerkactiva te ontdekken en te onderzoeken, worden risico's en schaduw-IT verminderd.

Applicatie patchen

Kwetsbaarheden alleen signaleren is niet langer genoeg, de risico's moeten ook worden beperkt.  Daarom bevat ConnectSecure een functie voor toepassingspatching.

Kwetsbaarheidsdetectie:

Detecteer kwetsbaarheden in apparaten van jouw klanten zoals laptops en desktops, maar ook in netwerkinfrastructuur, waaronder servers, vm's, firewalls  en meer.  

Applicatie base line

Ongeautoriseerde applicaties die worden gedownload of essentiële tools die worden verwijderd, het komt nog erg vaak voor. Met de base line scan worden afwijkingen gedetecteerd. 

Compliance Scans:

Scan de IT-infrastructuur van een klant o.b.v. nalevingsstandaarden voor cybersecurity die de basis vormen van een sterke cybersecurity strategie.

Uitgebreide rapportage

De rapportagemogelijkheden die ConnectSecure biedt zijn volledig ingericht aan de hand van de "Identify"-pijler van het NIST Cybersecurity framework.