Continuum

de 24/7/365 oplossing die tickets verminderd en winsten vergroot

Continuum.png
Continuum timmert al sinds 2011 aan de weg met RMM-oplossingen die MSP's in staat stellen garant te staan voor hun services. 600 technici zitten verspreid over kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en India. Dit wereldwijde netwerk aan expertise stelt klanten van Continuum in staat op 24/7 te kunnen rekenen op actieve support, monitoring en waakzaamheid. Met andere woorden: ook wanneer in Nederland de lichten uit gaan op kantoor houdt Continuum de systemen van je klanten veilig. 
In het kort
 

 

Belangrijke features


  • Oneindig Schaalbaar, met kantoren op 4 continenten en honderden engineers op standby biedt Continuum haar diensten 24x7x365 aan voor ieder formaat klant;
  • Maandelijks Opzegbaar, iedere maand dat je Continuum gebruikt kan de laatste zijn, zonder gedoe; 
  • Machine én Mens, voeg naast slimme tooling ook 600 getrainde experts toe aan je arsenaal;
  • Continuum is 100% channel based, succes voor jou is succes voor hen.
Oplosser.jpg

 

USP's
currency-value.svg
Altijd waakzaam
Als IT-dienstverlener vertrouwen klanten op je waakzaamheid, maar van je bedrijf een 24/7 operatie maken is een uitdaging. Met Continuum is constante waakzaamheid een realistische propositie - zo zorg je dat je echt meerwaarde biedt aan je klanten. 
download.svg
Verminder tickets
De software van Continuum zorgt ervoor dat tickets overzichtelijk en behapbaar worden gepresenteert, terwijl een team van 600 specialisten de hoeveelheid tickets  met 90% terugbrengt terwijl jij slaapt.
gearicon.svg
Volledig geïntegreerd

Continuum IT Management heeft integraties met zowel PSA-tools als Connectwise als met veelvoorkomende MSP toolings zoals IT Glue. Zo vormt het naadloos onderdeel van je IT-servicemachine.

Meer informatie
Cont.png
MSP + Continuum = Succes

In de 'Platform Proof'-video van Continuum tonen de CEOs van Continuum en Service Leadership samen de resultaten van een onderzoek dat de winstgevendheid van Continuum partners vergeleek met die van partners van andere RMM-aanbieders. 

Bekijk de 'platform proof' video
Cont.png
Gratis Trial

Ontdek zelf hoe veel werk en moeite Continuum RMM je uit handen kan nemen via de gratis trial. Natuurlijk nemen we aan het einde van je trial contact met je op om te kijken hoe het bevallen is! 

Vraag een trial aan
Bel mij terug