Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
25 oktober, 2019

Zomers nagenieten in Miami en noodzaak van cyberprotectie

Vorige week was ik aanwezig op de eerste Acronis Global Cyber Summit in Miami. Wat een feest. Zeker met het herfstweer thuis, was het heerlijk zomers nagenieten met 30c in de luxe omgeving van het decennialang bekende Fontainebleau resort.

 

In de 15 jaar dat Acronis bestaat, is dit hun eerste global summit. Ze hebben dan ook gelijk kosten nog moeite bespaard om een dijk van een event neer te zetten. Naast de entertainment, geweldige catering, de mogelijkheid om met collegae uit de hele wereld te kunnen syncen, was de line-up van sprekers indrukwekkend. Er werd groots uitgepakt. 

 

Fontainebleau-Miami-Beach

Natuurlijk gaat het om de inhoud. En daarvan kan ik zeggen dat dit, van origine backupsoftware bedrijf, zich heeft weten te transformeren in een cyber protection bedrijf van formaat met hele serieuze ambities. Ik durf zelfs te zeggen dat de filosofie uniek in de wereld van cyber protectie. 

 

In de twee en een halve dag dat deze conferentie duurde, kwamen wereldberoemde experts en zakelijke leiders aan het woord, waaronder de CEO van Herjavec-groep Robert Herjavec, ook bekend van Shark Tank. Friendly hacker, beveiligingsanalist en onderzoeker aan de universiteit van Tel Aviv, Keren Elazari. Die tegelijkertijd een fantastisch maar ook doodeng verhaal had over de dagelijkse bedreigingen waar wij allemaal slachtoffer van kunnen worden.

 

Zo was er een Amerikaanse voormalige FBI-agent voor terrorismebestrijding en contraspionage Eric O ' Neill en natuurlijk serial entrepreneur en oprichter/CEO van Acronis, Serguei Beloussov waar ik zeer veel waardering voor heb. Hij heeft Acronis in de 15 jaar dat wij zaken doen, de laatste jaren letterlijk een metamorphose laten ondergaan tot een security speler van formaat.

 

acronis summit serguei

Rode draad door het verhaal is dat de traditionele back-up en gegevensbescherming verouderd zijn. De toekomst vereist moderne oplossingen voor cyberbeveiliging die betrekking hebben op veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en beveiliging (SAPAS) voor gegevens, applicaties en systemen. En dat hebben ze zeer goed voor elkaar.

 

Ik ben het volledig met Serguei Beloussov eens dat de kansen voor cloud serviceproviders, resellers, MSP's en softwareontwikkelaars gigantisch zijn. Acronis loopt voorop in de revolutie op het gebied van cyberbescherming en de Acronis Cyber ​​Summit is de ultieme bestemming voor diegenen die de opkomende digitale wereldtrends willen begrijpen en erop willen inspelen.

 

Ik adviseer alle klanten van portland om de volgende summit bij te wonen. Nah ja, voor alle trouwe partners van portland, we'll be in touch over de kansen die wij samen gaan benutten :)

 

Mocht je de eerstvolgende keer willen 'aanhaken', dan is de mini-summit in Abu Dhabi op 27 november aanstaande voorafgaande aan F1 weekeinde wellicht een goed moment! Interesse? Ik hoor je graag... 

 

Happy selling, and ... Better be safe then sorry!


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map