Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
26 juli, 2019

Top-5 MSP vendoren die je niet mag missen deze zomer

De zomermaanden lenen zich uitstekend voor o.a. inhalen achterstallig leesvoer en bijvoorbeeld het testen van nieuwe leuke tools. Ik wil je daarom graag wijzen op een aantal mooie oplossingen die als gemene deler hebben dat ze gebouwd zijn door oud-MSP'ers en vaak vanuit frustratie gestart zijn.

 

Zelf ben ik zeker ook uit frustratie ondernemingen gaan bouwen. Portland gestart omdat software destijds nog op CD-ROM of floppy's aangeleverd werd. Dat moest gewoon eenvoudiger en sneller. Ik was een van de eerste in Europa die per email licenties verkocht. Dat was 1998. In 2007 startte ik voor Kaseya de europese organsatie. Geautomatiseerd IT beheer. Het break-fix tijdperk kwam tot een einde. Briljant. Firmtel zag het licht in 2011 was omdat wij het zeer irritant vonden een ontvangen mobiel gesprek niet mobiel doorverbonden kon worden.

 

Later toen ik een boek las over het leven van deze serial entrepreneur begon ik het te begrijpen. Ik heb groot respect voor deze man. Wat een top ondernemer...  Dit is één van zijn gevleugelde uitspraken waar ik volledig achter sta: 

Schermafbeelding 2019-07-25 om 10.20.16

 

 

Top-5 MSP vendoren die je niet mag missen

Ik spreek veel IT dienstverleners en er heerst onrust. Zelfs hier en daar frustratie. Vooral over de grote public cloud spelers. Ons thema 'The Future is Hybrid' sluit hier naadloos op aan en slaat de brug tussen public cloud en de onpremise wereld. En nu het bijna augustus is, we traditioneel wat uurtjes over hebben, is het wellicht interessant voor je om de volgende oplossingen te bekijken die jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken. En jouw bedrijf toekomstbestendig maakt voor de volgende technologie golf. 

 

Onderstaande vendoren zijn stuk voor stuk gestart door ondernemers die hun MSP bedrijf verkocht hebben en- of uit frustratie besloten iets moois te gaan bouwen. Hieronder een selectie uit de nieuwe merken die wij met trots voeren:

 

ParkMyCloud

Dit is een hele mooie opportunity om een public cloud kostenoptimalisatie dienst toe te voegen aan jouw services menu kaart. Met ParkMyCloud help je jouw klanten geld te besparen na bijvoorbeeld een cloud migratie naar AWS, Azure, Google Cloud en- of Alibaba Cloud. Volledig in lijn met portland haar laatste thema: "The Future is Hybrid". En  mooi voor de MRR. Keer proberen

 

PasswordBoss

Een van de grootste bedreigingen is de mate van wachtwoordbeveiliging. Als MSP'er is het een fluitje van een cent om deze basale vorm van security goed in te regelen voor je klanten. En je hebt geluk. Want als MSP'er mag je zijn product gratis gebruiken.

 

LionGard

Next generation RMM. Zo noemen ze het zelf liever bij liongard. Of het nu gaat om een ​​systeem in de cloud, een netwerk of on-premise, Het platform biedt MSP's met name zichtbaarheid voorbij de endpoints. De kritische on-premise apps, netwerkapparaten en bijvoorbeeld cloudservices. worden in één dashboard zichtbaar. Hybride IT op zijn best! 

 

Computicate

Ik schreef er vorige week al over. What do i need to say more. Martijn is een diehard MSP'er. Verkocht zijn MSP bedrijf en ging aan de slag met zijn eigen homegrown PSA oplossing. Deze mag je niet missen, bel hem en ga een keer sparren. Gegarandeerd gratis advies. Trial proberen? 

 

Scale Computing

Scale Computing noemt zichzelf: 'the leader in edge computing innovation'. En dat schept kansen voor MSP's. In 2019 door Gartner Midmarket op de Magic Quadrant geplaatst voor Hyperconverged Infrastructure maakt Scale een ideale oplossing voor de moderne IT dienstverlener. Ook hier geldt, de toekomst van IT is hybride. Waarom is Jeff Ready dit bedrijf gestart? Dat kun je hier lezen... Frustratie dus :)

 

Dit was het weer voor deze vrijdag. Ik wens jullie allemaal een goed weekend!

 

Happy testing!

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map