Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
12 juli, 2019

'The Future is Hybrid' event groot succes

Het is toch altijd spannend rondom de zomer vakantie een event te organiseren. Maar met een opkomst van bijna 80% kan ik niet anders dan concluderen dat we met dit thema ' The Future is Hybrid' spot on waren. Fijn, want wij doen dit voor onze trouwe achterban, onze klanten de MSP'ers.

 

Het gaat natuurlijk over de inhoud. Na een snelle korte aftrap nam Cees Quirijns het van mij over en nam hij de zaal mee in de wereld van Portland Research waar MSP'ers zich op zouden moeten focussen de komende jaren in termen van technologische ontwikkelingen en hoe snel ze deze zouden moeten omarmen. 

 

Schermafbeelding 2019-07-12 om 12.33.59

Scale Computing mocht als nieuwkomer in het portfolio van portland de aftrap doen als eerste vendor. Johan Pellicaan gaf aan dat Scale als eerste KVM based hyperconverged platform niet alleen wat betreft snelheid, maar zeker ook de eenvoud in beheer, een ideale match is voor de moderne MSP die antwoorden zoeken op vragen omtrent Hyperconverged infra, Edge en IoT.  

 

Connectwise, vertegenwoordigd door Connor O'Brien, was eerder die dag uit London overgekomen. om het publiek mee te nemen in de noodzaak van PSA voor MSP'ers. Hij kwam met interessante cijfers inzake hybrid cloud adoptie, zoals: "90% ofSMB companies have migrated at least some of their infrastructure to the Cloud. 25% of correspondents use Hybrid Cloud today Strategy. Only 33% of firms designed a comprehensive IT Strategy Hybrid by accident and not design."

 

Keith Joseph van Altaro had by far de meest entertaining presentatie. Achteraf gaf hij aan nog mild geweest te zijn voor de competitie. Hij sloot af met de vier core values van het bedrijf waar ik hem 100% gelijk in moet geven.  The Ease of use. Outstanding Support. Exceptional Educational Marketing and a Empowered Channel maakt Altaro in onze ogen een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.

 

De hekkensluiter was Acronis die natuurlijk last had van de uitgelopen presentaties van zijn voorgangers. Toch gaf Mathijs ons nog even snel mee dat zijn Acronis het aanbieden van cyber beveiliging wel heel makkelijk maakt voor MSP's nu alles in één oplossing aangeboden wordt. 

 

Al met al ben ik trots op het resultaat, ik hoop onze trouwe klanten ook! Hopelijk heeft ons event voldoende food for thought opgeleverd om in zomer maanden heen nog eens goed naar je eigen services menu kaart te kijken.

 

Rest mij iedereen een hele fijne zomer vakantie te wensen!


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map