Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
9 augustus, 2019

Software gebouwd voor en door MSP'ers

Bij wie kun jij beter terecht dan bij collega ondernemers die de transformatie van breakfix naar Managed Services persoonlijk hebben doorstaan. Zij kennen de klappen van de zweep, hebben een niet aflatende drang naar efficiënter, productiever willen werken met de wens een mooi winstgevend bedrijf te bouwen. Dat wil jij toch ook?


Wij zijn wereldwijd op zoek gegaan naar MSP tools die door voormalig MSP'ers zijn gebouwd. Futureproof software en cloud oplossingen die jij nodig hebt om de hybride ICT infrastructuur van jouw MKB klanten optimaal te managen.

 

voor door msps

 

Wat heb je nou echt nodig als MSP

Wat ons betreft is een goed draaiende PSA omgeving een absolute must. Dus stap 1 is het kiezen en implementeren van een gedegen PSA oplossing. Computicate bijvoorbeeld. Een product van Nederlandse bodem en gebouwd door een succesvolle MSP ondernemer, Martijn van der Schaaf. Wat wil je nog meer! Schrijf je in op ons blog en zoek op PSA. Want daar hebben we veel over geschreven. 

 

We guide you

Hybride IT, Public Cloud, GDPR, Cyberthreats. You name it. Portland is continue op zoek naar nieuwe vendoren specifiek voor MSP's die al deze vraagstukken afdekken. 'Carefully selected and tested'. Dat is onze passie. Daar kun jij als MSP van profiteren. Wij zijn letterlijk jouw gids in het oerwoud van MSP tools. Al 20 jaar.

 

Trends en insights

Belangrijk onderdeel van onze gids functie is de Portland research desk. Wij houden voor jou de belangrijkste techtrends nauwgezet in de gaten. Aan de hand van onze research zie je in één oogopslag welke trends en thema's ontbreken in jouw portfolio.

 

Kennis is macht

Portland beschikt over een uitgebreid kennis netwerk waar wij jou graag van laten mee profiteren. Wij organiseren regelmatig seminars en workshops specifiek voor MSP's met spraakmakende thema's. Hou goed onze agenda in de gaten.

 

De zomermaanden lenen zich uitstekend voor het testen van nieuwe oplossingen. Op deze pagina vindt je de verschillende vendoren, gewoon klikken op de voorbijschuivende logo's en je wordt verwezen naar meer info en- of gratis test versies.

 

Happy Summer!

 

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map