Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
28 september, 2018

Software nodig? ICT professionals opgelet.

Het is bekend dat wij bij Portland gek zijn op nieuwe innovatieve software partijen die wij graag aan ICT professionals introduceren. We gaan regelmatig op pad om deze vendoren te cont(r)acteren, het liefst in de begin fase van een opkomende technologie en met de nadruk op het eenvoudiger maken van het leven van de ICT professional. Producten die helpen de dagelijks terugkerende IT kerntaken te automatiseren.

 

In de 20 jaar dat Portland bestaat, hebben we daarom duizenden verschillende software fabrikanten en cloud leveranciers voorbij zien komen wat ons in staat heeft gesteld een database te creëren met ISV's 'from all over the world'. 

 

Specialistische software

Door deze opgebouwde kennis liepen we zo'n 10 jaar geleden tegen een mooie nieuwe opportunity aan. Steeds vaker kregen wij verzoeken van grote IT bedrijven, in het bijzonder Large Account Resellers om ze te helpen met het wereldwijd sourcen en leveren van allerhande exotische software titels. Portland nam vervolgens de hele administratieve afhandeling uit handen. Maar het zijn niet alleen de LAR's die deze vragen dagelijks op het bordje gedumpt krijgen...

 

portland kantoor

Nu ook beschikbaar voor middenbedrijf

Wij zien duidelijk een trend dat deze behoefte nu ook afdaalt naar het middenbedrijf en de kleinere IT bedrijven. Daarom hebben wij besloten onze trading desk ook open te stellen voor ICT Professionals die leveren aan het midden- en kleinbedrijf en regionale overheden. De focus ligt op het competitief en efficiënt uitvoeren van software transacties. As simple as that.

 

Win-win

Door onze decennia lange ervaring hebben wij een netwerk van vendoren en hun partners zoals distributeurs, cloud brokers en resellers gebouwd om deze dienst te kunnen leveren. Daardoor kunnen we betere afspraken maken met aanbieders. Een typische win-win voor alle betrokkenen. 

 

Naast traditionele softwarelicenties levert de trading desk ook cloud-abonnementen. Een groeimarkt waarin we onze klanten dus ook graag assisteren. Wij helpen je graag om in deze niet aflatende vloedgolf aan nieuwe software en cloud producten een gids te zijn. 

 
Emailtje aan trading@portland.eu volstaat. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.
 
Happy selling! 
 

Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map