Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Cees Quirijns
18 september, 2017

Portland wordt Cybonet distributeur

Portland en CYBONET kondigen vandaag een samenwerkingsovereenkomst aan die Portland in staat stelt de cybersecurity-oplossingen van CYBONET aan te bieden aan IT-dienstverleners in de Benelux.

 

Cybowall2_tile__ .png 

CYBONET is een internationale securityspeler met hoofdkantoor in Israël. Tot CYBONET's portfolio behoren de volgende producten:

  • Cybowall. Het eerste Security Operating Center (SOC) specifiek voor het MKB. Complete en continue monitoring van het netwerk en real-time reactie op bedreigingen wanneer ze zich voordoen. Inclusief compliance rapportages ten behoeve van GDPR/AVG, PCI-DSS, ISO en dergelijken.
  • PineApp Mail Secure. Anti-spam en anti-virus oplossingen ten behoeve van on-premise of hosted e-mail, e-mail archivering, e-mail encryptie, mail relay clustering, DLP (Data Leak Prevention) en versturen van grote bestanden.
  • Outbound Spam Guard. Carrier-grade oplossing voor het blokkeren van 99% van alle ongewilde uitgaand e-mailverkeer. Neutraliseren van botnet-activiteit binnen het netwerk.

Lees hier het hele persbericht.


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map