Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
20 maart, 2018

Portland bekroond met ESET Distribution Champion 2018 Award

Op uitnodiging van Dave Maasland reed ik afgelopen vrijdagochtend vroeg naar Spijkenisse om deel te nemen in de ESET Partner Council. Samen met 20 VAR's en MSP's  meedenken over de toekomst van ESET Nederland. Aansluitend was het Partner Live Event gepland, een middag vol nieuws en allerlei interessante breakout sessies, met als afsluiter een award uitreiking. Het centrale thema van het event was hecht partnership.

Innovatie en integratie

In eerste instantie leek de locatie, congrescentrum 'Innovatiekracht' in Spijkenisse nogal onconventioneel. Eenmaal gearriveerd in Spijkenisse, de geboorteplaats van Dave, bleek dat het inderdaad geen doorsnee locatie is: het ligt verscholen op een landtong nabij de maas en is een constructie op basis van het 'cradle to cradle'-principe. Het is dus een modern uitziende en ingerichte congrescentrum, veelal met gerecyclede producten gebouwd. Zet in die zaal een gigantisch scherm neer, en je kunt met recht spreken van een zeer bijzondere locatie voor een evenement.

Schermafbeelding 2018-03-19 om 13.34.10

Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland aan het woord tijdens het ESET Partner Live Event 2018.


ESET is uitgegroeid tot een security speler van wereldformaat met bijna een half miljard omzet. Ook het Nederlandse kantoor is onder de bezielende leiding van Dave naar meer dan 50 medewerkers gegroeid, waarvan er 30 klaar staan voor het partnerkanaal.

 

Dat partnerkanaal staat absoluut centraal, zo was de terugkerende boodschap. Voor Portland is dat goed nieuws. ESET beschikt sinds kort zelfs over een heus MSP programma. Die focus op MSP's is steeds beter merkbaar, zeker daar waar het de integratie betreft met o.a. ConnectWise. Door middel van de nieuwe RMM plug-in ESET Direct Management, die de koppeling met ConnectWise Automate versnelt  en de installatieprocessen van ESET endpoints voor Managed Service Providers verbetert. Met dergelijke integratie en innovatie maakt ESET het maakt het leven steeds makkelijker voor MSP's.

 

Lonely at the Top

Gartner heeft ESET onlangs genoemd als 'challenger' in de 2018 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. Opvallend genoeg is ESET de enige aanbieder met de 'Challenger'-positie in de Magic Quadrant, waarin de aanbieders werden beoordeeld op ‘ability to execute’ en ‘completeness of vision’. Volgens ESET toont deze positie aan dat zij steeds beter in staat zijn om zakelijke klanten de best mogelijke beveiliging te bieden.

 Schermafbeelding 2018-03-19 om 12.17.14

Uitreiking ESET Distributor Champion Award door Dave Maasland aan Cees Quirijns, COO van Portland.


Distributiekampioen

De dag werd mooi afgesloten toen Portland het podium mocht betreden om de 'ESET Distribution Champion Award' te ontvangen.

 

Al met al was het Partner Live Event 2018 wat mij betreft een groot succes, en niet alleen omdat we met een prijs op de achterbank naar huis konden rijden. Net als ESET kijk ik uit naar onze verdere samenwerking (en nog meer van dit soort partner events!). Top gedaan ESET!

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map