Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
5 juli, 2019

Portland Research: PSA Hype Cycle 2019

Vers van de pers en met gepaste trots presenteer ik graag de PSA Hype Cycle 2019. Zoals je van onze portland research desk gewend bent hebben we ook voor dit whitepaper Gartner gebruikt als basis.

 

Het whitepaper beschrijft zo’n 70 opkomende technologieën die relevant zijn voor IT Professionals die voor de keuze staan hoe hun interne operatie (verder) te automatiseren. Voor de duidelijkheid en wellicht ten overvloede even kort waar Professional Services Automation, afgekort PSA, voor staat.

 

Wat is PSA?

Het behelst een softwaresysteem voor professionals om hen te assisteren bij het managen van de projecten van hun klanten. Binnen ons domein zou je het ook een ERP-systeem kunnen noemen, maar dan specifiek gericht op de werkzaamheden van de IT Professionals.

 

Schermafbeelding 2019-07-04 om 12.30.52

IT Professionals die zich oriënteren op het gebied van PSA zullen al snel de conclusie trekken dat er veel bij komt kijken. Dat is ook niet vreemd, want PSA raakt nagenoeg alle bedrijfsprocessen binnen de organisatie.

 

Portland ontwikkelde daarom de PSA Hype Cycle, een overzicht van opkomende technologieën die relevant zijn op het gebied van PSA, om IT Professionals te ondersteunen bij het maken van een keuze.

 

De PSA Hype Cycle is mede mogelijk gemaakt door Connectwise, de wereldwijde marktleider op het gebied van PSA. Portland distribueert Connectwise in de Benelux.

 

Dus download snel je eigen copy! Ik wens je veel leesplezier :)

 

Download PSA Whitepaper 2019


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map