Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Yannick Duport
29 mei, 2018

Portland op ICT2018

De dag dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking trad was een gloeiend hete vrijdag in mei waar, afhankelijk van de branche waarin men actief is, reikhalzend of met klamme handen naartoe werd geleefd. Bij Portland op kantoor was het afgelopen vrijdag vrij rustig, want een behoorlijke delegatie stond de eerste dag van het AVG-tijdperk op de ICT2018 beurs in Barneveld.

Kennislokaal

Op de beursvloer zelf waren we aanwezig met onze vendor ConnectWise om handen te schudden en aan IT-dienstverleners uit te leggen waarom ze eigenlijk niet zonder een PSA-tool zouden moeten willen werken. Ook spraken we met geïnteresseerden over het aanbod GFI. Daarnaast hadden we op de eerste etage een lokaal tot onze beschikking voor kennissessies. Onze eigen George van Brugge presenteerde aan een volgepakte ruimte de MSP Hype Cycle. Ikzelf presenteerde met hulp van Bertil Brendeke van Acronis het belang van continuïteitsproposities.

 

ICT2018 george van brugge presentatie-559663-edited-688726-edited

Vol programma 

Na een drukke vrijdagochtend was de vrijdagmiddag in Barneveld een stukje rustiger, mede omdat na de presentatie van Michelle Wijnant van ICTRecht over de AVG (waarover ze eerder ook bij onze GDPR Info Sessie sprak) een deel van de aanwezigen de beurs verliet om van het mooie weer te genieten. Toch wisten de aanwezigen voor de presentaties van Connor O’Brien van ConnectWise en Daniëlle van Leeuwen van G DATA ons kennislokaal te vinden.


Met die succesvolle beurs in de achterzak was de eerste dag van het AVG-tijdperk een vreemde gewaarwording. Nu is het haast onmogelijk dat een dag waar je zo lang naartoe werkt precies uitpakt zoals je verwacht, maar knappe vent die mij een paar maanden geleden had verteld dat ik op 25 mei 2018 in Barneveld zou staan. Al met al een hele productieve en nuttige vrijdag, waar zowel wij als de aanwezigen veel geleerd en gezien hebben. Op naar ICT2019! 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map