Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Cees Quirijns
5 december, 2017

Portland MSP Party op 11 januari 2018

We zijn druk bezig met het organiseren van de eerste Portland MSP Party: een unieke nieuwjaarsreceptie speciaal voor MSP's. Benieuwd wat we precies van plan zijn? De sleutelwoorden zijn kennis, netwerken en fun. Verdere informatie staat hieronder. 

MSP Party.pngBij Portland ligt de focus op het bedienen van Managed Service Providers. In het kader van de feestdagen rees bij ons de vraag of er op dit moment in Nederland al een event bestaat speciaal voor Managed Service Providers (MSP). Antwoord: Nee. Athans, nóg niet, want daar gaan we begin volgend jaar verandering in brengen.

 

Kennis, netwerken en fun

Wij zijn gedurende het jaar regelmatig te vinden op events in binnen- en buitenland. Daar steken we eigenlijk altijd wel wat van op. Dat goede gesprek met die concullega, die leuke nieuwe vendor of zo'n Eureka-moment tijdens een speech. Allemaal zaken die de reis de moeite waard maken. 

 

Het idee is heel eenvoudig: we gaan zoiets ook organiseren in Nederland. Een bijeenkomst waar de nadruk echt ligt op MSP's, zoals degenen waarvoor we nu nog een vliegtuig in moeten, maar dan lekker dichtbij. Wat minder massaal, voor onze klanten en prospects. Met de nadruk op kennis, netwerken en fun. 

 

Zo werd de MSP Party 2018 geboren. Een cocktail van een nieuwjaarsreceptie, een mini-congres en een netwerkevent. De eerste editie zal plaatsvinden op donderdag 11 januari 2018 in De Glazen Ruimte te MaarssenMakkelijk en snel aan te rijden vanuit het hele land. 

 

Bestel tickets voor MSP Party

 

Programma

Heeft feest kent een voor- en hoofdprogramma.

 

Tijdens het voorprogramma (15:00-17:00 uur) kun je in contact komen met een aantal van onze vendoren en in korte sessies met hen van gedachten te wisselen. Zo kun je bijvoorbeeld alle brandende vragen over een product dat je al afneemt kwijt, of juist meer te weten komen over een product dat je overweegt aan te schaffen of te gaan leveren. Laat je stem horen bij onze vendoren!

 

Het hoofdprogramma (17:00 - 22:00 uur) bestaat uit een aantal presentaties, lekker eten en drinken en de mogelijkheid om te netwerken met de aanwezige MSP's en vendoren. 

 

Wat de presentaties betreft is het programma als volgt:

  1. Introductie MSP Hype Cycle 2018: In 2017 introduceerden we de eerste MSP Hype Cycle in samenwerking met Gartner. Tijdens de MSP Party introduceren we de versie van dit jaar met de allernieuwste trends en ontwikkelingen; 
  2. Lessen van Amerikaanse MSP's: CompTIA komt ons vertellen wat we kunnen leren van Amerikaanse MSP's, die over het algemeen een paar jaar op Europa voorlopen. Doe er je voordeel mee;
  3. Mystery Guest; Ja, wie zal dat zijn?

Tussen de presentaties door is er ruimte voor een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. Of je kunt je onsterfelijk maken op een van de Arcade Games. Kleding: casual.

 

We zien je graag 11 januari a.s. om het nieuwe MSP-jaar op gepaste wijze in te luiden!

 

Bestel tickets voor MSP Party

 

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map