Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Bruno J. Russell
10 mei, 2017

Portland en IT Glue sluiten partnership

Portland MSP-portfolio nog completer met IT Glue documentation management software. Eén van de best bewaarde geheimen in de MSP-markt.

Zoetermeer, 10 mei 2017 – Portland en IT Glue kondigen vandaag een samenwerkingsovereenkomst aan die Portland in staat stelt Managed Service Providers (MSP's) verder te ondersteunen met het optimaliseren van hun interne documentatie processen.

ITglue

“Een van de grootste uitdagingen die MSP's hebben, is het efficiënt, transparant, consistent opslaan en 24/7 beschikbaar hebben van alle documentatie die betrekking heeft op het dagelijks managen van de ICT- infrastructuur van MKB- bedrijven", zegt Phil Sansom, Managing Director EMEA van IT Glue. “Ons platform sluit naadloos aan bij het uitgebreide producten- en dienstenportfolio van Portland. Dit samen met hun kennis van de markt en commitment aan de MSP-markt in de Benelux, maakt ons meer dan enthousiast om met Portland aan de slag te gaan."

 

George van Brugge, CEO van Portland Europe, is van mening dat MSP's onnodig veel tijd kwijt zijn aan het opzoeken van wachtwoorden, het op verzoek beschikbaar stellen of hebben van documentatie en/of gemaakte afspraken. Met IT Glue behoort dat allemaal tot het verleden en besparen MSP's zomaar 20% van hun dagelijkse uren als ze gebruik maken van het SaaS-platform van IT Glue. “Portland heeft de afgelopen jaren meer dan 1000 IT-dienstverleners helpen transformeren van 'break-fix' naar een MSP-model. Documentatie is vaak een onderbelicht onderwerp. Daar IT Glue naadloos integreert met onder andere beheer- en helpdesk producten in ons portfolio, zullen MSP's maximaal profiteren van het gemak waarmee IT Glue het managen en opslaan van documentatie geautomatiseerd heeft."

Over IT Glue

IT Glue is een software-als-een-service (SaaS) bedrijf gevestigd in Vancouver, Canada, dat een IT-documentatie platform voor MSP's biedt. Deze oplossing stelt MSP's in staat om applicaties, apparaten, wachtwoorden en andere IT-middelen centraal en op een gestandaardiseerde manier te documenteren, zodat kritische informatie veilig kan worden opgeslagen, maar gemakkelijk toegankelijk zijn voor degenen die het nodig hebben, wanneer ze dat nodig hebben. 

Behoefte aan meer informatie over de oplossingen van IT Glue?  Neem dan contact met ons op. 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Inschrijven

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map