Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
8 januari, 2020

Portland: Cybersecurity moet de hoogste prioriteit krijgen

CHANNELCONNECT: PORTLAND EUROPE KIJKT VOORUIT NAAR KOMEND JAAR

“Eind vorig jaar meldde ik dat we in 2019 veel meer zouden gaan horen van hyperscalers als AWS, Azure en Google”, zegt George van Brugge, CEO van Portland Europe. “De opvallend grote stand van AWS op de Infosecurity Beurs is daar een treffend voorbeeld van.”

George van Brugge constateert dat de Nederlandse IT-dienstverleners, met name in de onderkant van de markt, de groei van de hyperscalers nog niet hebben aangegrepen om ook eens buiten het gebaande Azure-pad naar een alternatief te kijken. “Het traditionele IT-kanaal blijft erg aan Microsoft hangen, ook al omdat dat in het bedrijven segment tot 50 werkplekken de de facto standaard is. Daar is voor de slimme MSP nog een wereld te winnen.”

CompTIA
Van Brugge: “Memorabel voor ons was onze toetreding tot de merk onafhankelijke brancheclub CompTIA en de invitatie om plaats te nemen in de Benelux Executive Council........

 

Lees verder op ChannelConnect: 

channelconnect jan2020

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map