Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Yannick Duport
18 mei, 2018

Managed Secuity Services Forum 2018

Afgelopen woensdag was Portland als Gold Sponsor aanwezig bij het Managed Security Services Forum in het Grand Amrath Hotel te Amsterdam. Recht tegenover ons nieuwe kantoor stonden we drie man sterk fris en fruitig bij onze stand, klaar voor een dag lang bijgepraat worden over veiligheid en kunstmatige intelligentie. 

 

MSS-641198-edited

De ochtend trapte af met een algemene introductie, waarna onze eigen Cees Quirijns een presentatie gaf over de Portland MSP Hype Cycle, in het bijzonder over wat deze ons laat zien op het gebied van Security. Ook onze vendor IT Glue was van de partij om de aanwezige MSP's te vertellen over hun oplossing. 

 

Machine Learning & AI

Wat we vooral veel langs zagen komen zijn software-ontwikkelaars die een security-propositie op basis van AI bieden. Cyjax, Darktrace en Versive waren allemaal van de partij om ons te vertellen over hun intelligence-based oplossingen om de veiligheid van netwerken te verbeteren. Cutting edge technologie die zich met een razend tempo ontwikkelt, dat machine learning. Het was, voor een fan van science fiction en boeken over dystopieën, een angstaanjagende en leerzame dag. 

 

Los van het feit dat de mensheid tegen het einde van deze eeuw waarschijnlijk gebruikt zal gaan worden als biobrandstof voor de machines die de wereld beheersen, was het allemaal ook reuze interessant. Met steeds meer dreigingen van steeds meer bronnen, die ook nog eens steeds bedrijfskritischer en complexer wordende systemen aanvallen, is het geen slecht idee de machines (nog heel even) voor ons te laten werken! 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map