Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Cees Quirijns
5 februari, 2019

OPROEP: DOE MEE AAN DE PILOT CLOUD COST CONTROL

We starten een pilot om de kosten van verschillende public clouds inzichtelijker te krijgen, beter controleerbaar en daarmee kostenbesparingen te realiseren. Doe je mee?

 

Kopie van Kopie van Portland Cloud Kostenmanagement Pilot

 

We horen steeds vaker van partijen die workloads naar de publieke cloud (Azure, Amazon, Google) hebben gebracht, dat kostenmanagement er niet gemakkelijker op geworden is. Zo worden resources bijvoorbeeld niet gebruikt, maar wordt er wel voor betaald. Ook laat de voorspelbaarheid van kosten vaak te wensen over.

 

In samenwerking met enkele leveranciers van cloud kostenmanagement tools, starten we daarom een pilot om daar verandering in te brengen.

 

Maakt jouw organisatie gebruik van één of meerdere publieke clouds? Word je geconfronteerd met complexe facturen en wisselend gebruik?  Dan is deelname aan de pilot wellicht iets voor jou!

 

We zetten in dat geval verschillende software tools in om jouw publieke cloud kosten inzichtelijk te maken en met besparingsvoorstellen te komen. Gratis. Zodat we er allemaal van kunnen leren. 

 

Bevalt de pilot dusdanig dat je tooling wel permanent wilt inzetten? Dan gelden interessante introductieaanbiedingen voor pilot-deelnemers. No Cure No Pay dus. 

 

Interesse? Neem dan contact op met cees.quirijns@portland.eu.

 

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map