Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Yannick Duport
12 januari, 2018

MSP Party 2018

  MSP

Op een mistige avond in Maarssen begon op 11 januari 2018 het jaar pas écht met de feestelijke aftrap van wat het beste jaar gaat worden sinds 2017. De eerste editie van de MSP Party was een doorslaand succes: we kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar!  

Specialisatie en focus 

De MSP Party opende met een speech van onze eigen George van Brugge, die vertelde over de transformatie die Portland doormaakte om zo nog beter haar klanten, de managed services providers, te helpen efficienter, productiever en winstgevender te worden komend jaar. De klemtoon van het verhaal lag op het helpen ontstaan van nieuwe Managed Services Providers, en bestaande MSP's helpen in hun succes. Ook het verhaal van David Bellini, co-founder van ConnectWise sloot hier goed bij aan: ontdek waar jij beter in bent dan anderen, en concentreer je daarop. De spreker van CompTIA, Nicolas Delebois gaf aan dat in markten waar MSP's al succesvol zijn het inderdaad allemaal draait om specialisatie en commitment, maar zeker ook persoonlijk contact. 

 

MSP Party 2018Netwerken met een drankje tijdens de MSP Party 2018

Hype Cycle 2018

Naast speeches was er in de Glazen Ruimte ook genoeg te doen, een wand vol met Arcade games stond klaar voor gebruik en de wat intiemere ruimte bij de keuken zorgde voor een sfeer waar reseller en vendor elkaar makkelijk konden vinden. Met een walking dinner en een drankje was het goed toeven en vlogen de visitekaartjes over en weer. 

 

Na de pauze was er nog tijd voor drie sprekers, eerst Cees Quirijns van Portland, die de Hype Cycle 2018 presenteerde: een overzicht van alle voor MSP relevantie technologische trends voor het komend jaar, door Portland gemaakt in samenwerking met Gartner. Het educatieve gedeelte van de avond liep af met korte presentaties van twee van de nieuwste vendoren die via Portland de Benelux bestormen: IT Glue en Continuum

Raketstart 

Het doel van de MSP Party was vieren dat het MSP-model helemaal klaar lijkt om in 2018 significante stappen te zetten IT-markt in de Benelux over te nemen. Die verwachting hing in de lucht, en de zin om te beginnen aan wat een geweldig jaar moet worden voor resellers én vendoren was te voelen. Na alle presentaties ging de bar opnieuw open en was het wederom netwerken geblazen. 

 

De MSP Party was het eerste event in de Benelux volledig gericht op MSP's, en daar zijn we als Portland zijnde hartstikke trots op. Wat ons betreft maken we er een jaarlijkse traditie van, die met de MSP-markt meegroeit in formaat en schaal. Kortom, tot volgend jaar!

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map