Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
16 augustus, 2019

Extra omzet maken? Lever gewoon wat je klanten vragen.

In de 20 jaar dat Portland bestaat, hebben we duizenden verschillende software fabrikanten en cloud leveranciers voorbij zien komen wat ons in staat heeft gesteld een database te creëren met ISV's 'from all over the world'. 

 

Zoek met stoppen. Bel ons gewoon!
Met deze opgebouwde kennis helpen wij MSP's met het wereldwijd sourcen en leveren van allerhande exotische software titels, aangevraagd door jullie klanten. Portland neemt vervolgens het hele administratieve afhandeling uit handen inclusief credit card betaling. 

 

Schermafbeelding 2019-05-01 om 17.35.31

Nu ook beschikbaar voor middenbedrijf

Wij zien duidelijk een trend dat deze behoefte niet langer alleen bij Enterprise bedrijven leeft. Het middenbedrijf en de kleinere IT bedrijven krijgen steeds vaker verzoeken van hun klanten om allerlei producten in te kopen. Daarom hebben wij besloten onze trading desk ook open te stellen voor ICT Professionals die leveren aan het midden- en kleinbedrijf en regionale overheden. De focus ligt op het competitief en efficiënt uitvoeren van software transacties. As simple as that.

 

Win-win

Door onze decennia lange ervaring hebben wij een netwerk van vendoren en hun partners zoals distributeurs, cloudbrokers en resellers gebouwd om deze dienst te kunnen leveren. Daardoor kunnen we betere afspraken maken met aanbieders. Een typische win-win voor alle betrokkenen. 

 

Naast traditionele softwarelicenties levert de trading desk ook cloud-abonnementen. Een groeimarkt waarin we onze klanten dus ook graag assisteren. Wij helpen je graag om in deze niet aflatende vloedgolf aan nieuwe software en cloud producten een gids te zijn.

 
Emailtje aan trading@portland.eu volstaat. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.
 
Happy selling! 
 

Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map