Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
17 april, 2018

Portland klaar voor verhuizing naar Amsterdam

Bruno is verhuisd naar de grote stad! Vanaf 1 mei houdt Portland kantoor in centrum Amsterdam, dat is voor ons een grote maar noodzakelijke stap. We gaan naar Amsterdam enerzijds vanwege de omvang van het beschikbare talent in onze hoofdstad, anderzijds om onze vendoren het leven een stuk aangenamer te maken. Het bereiken van ons nieuwe kantoor kost vanaf Schiphol een kwartiertje per trein, en vanaf Amsterdam CS is het 5 minuten lopen naar ons nieuwe kantoor aan de Harry Banninkstraat. Je passeert een Starbucks voor de broodnodige cafeïne.

Goed bereikbaar

Onze klanten kunnen naast het openbaar vervoer er ook voor kiezen om met de auto te komen. Vanaf de afslag A10 - S114 of s116 ben je in 10 minuten bij de Oosterdokparking, met meer dan 1500 parkeerplekken onder het kantoor. Voor 20eu kun je er de hele dag staan. Eenmaal je auto geparkeerd kun je er ook voor kiezen om elkaar bij in de SkyLounge Bar van het DoubleTree Hilton hotel, onze nieuwe buren. Zo heb je een meeting met uitkijk over de hele binnenstad. Prachtig op een mooie lentedag! 

 

Je kunt ons natuurlijk ook bellen op ons nieuwe nummer: +31 20 214 4000

verhuis bruno

 

Stille, snelle verhuizing

Het is de bedoeling dat onze klanten niets merken van de op handen zijnde verhuizing. We starten donderdag einde van de dag om met koningsdag en de daarop volgende zaterdag alles over te brengen.

En wat betreft onze ICT infrastructuur, eitje. Mede dankzij ons eigen Firmtel platform is het verhuizen van telefonie letterlijk een druk op de knop. Voor alle overige (bedrijfskritische) applicaties hebben we een Chrome browser nodig. Alles draait in de cloud.

 

Wij hebben letterlijk een WiFi verbinding en een laptop nodig en we zijn 'off to the races'. Om die WiFi verbinding strak in te regelen gaan we het nieuwe kantoor uitrusten met Unify hardware componenten. Er ligt in Amsterdam sinds deze week een 500Mbit glaslijn van XS4LL, voor 60euro per maand! Over 'value for money' gesproken. Lang leve de grote stad.

 

 oosterdokeiland kantoor portlandOns kantoor bevindt zich op het Oosterdokseiland, slechts 5 minuten lopen van het Centraal Station. Je ziet het hiernaast op de foto. Het Oosterdokseiland is een nieuw stuk in de binnenstad van Amsterdam. 

 

 

Volgens ODE magazine:

 

"In het hart van Amsterdam, tussen de historische binnenstad en het IJ, is de afgelopen jaren een nieuw bruisend stuk stad ontstaan. Het is een 21ste eeuwse kosmopolitische wijk in het centrum van Amsterdam die opvalt door prachtige architectuur en weidse uitzichten." 

 

Toch soort thuiskomen als geboren Amsterdammer. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen of om mee te helpen verhuizen. Drinken we samen een koffie of iets kouds... Tot snel!

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map