Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Bruno J. Russell
23 oktober, 2018

Je securitystrategie begint met een goede basisverdedigingslinie

Onlangs schreef Cees Quirijns een artikel in de Security & GDPR uitgave van Channel Connect met de titel: "Een goede basisverdedigingslinie moet de basis zijn van je securitystrategie".

 

De samenvatting:

  • Er is een stortvloed aan informatie over ons uitgestrooid afgelopen jaar over GDPR/AVG. Volgens Gartner gaat het bedrijfsleven nog (minimaal) twee jaar nodig hebben om de regels ook daadwerkelijk te implementeren. 
  • Niet alle bedrijven zijn hetzelfde en niet elk bedrijf heeft een uitgebreide security oplossing nodig. Denk in termen van verdedigingslinies, waarbij je begint met een eerste verdedigingslinie en daar telkens linies aan toe voegt naarmate de specifieke situatie daarom vraagt. 
  • Binnen de eerste verdedigingslinie behoren in ieder geval netwerk- en communicatiesecurity. Daarbinnen zijn momenteel tal van puntoplossingen beschikbaar van verschillende aanbieders, wat het leven niet makkelijker maakt.
  • GFI is in dit gat gesprongen met GFI Unlimited: een bundel van verschillen security- en communicatieoplossingen voor een vaste bedrag per device per maand. 

Screenshot 2018-10-19 06.17.56

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map