Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
25 januari, 2020

Kom jij ook 30 januari a.s.? 'The future is hybrid'

Zo met de wintersport voor de deur leek het mij wel een leuk idee om nog even bij elkaar te komen. Wat 'food for thought' meegeven aan onze trouwe klanten. Lekker ontspannen met andere eigenaren van MSP bedrijven en- of  IT resellers.

 

Ik besef met dat het ende maand is, maar wellicht zie je toch kans om langs te komen. Want we organiseren een technisch georiënteerd samenkomen op een mooie plek in het wijdse Overijssel.

 

mooirivier

 

Thema: The Future is Hybrid

We gaan het hebben over een hybride menukaart, bestaande uit zowel cloud als on-premise oplossingen, dan pas ben je het best gepositioneerd voor de toekomst. De toekomst van IT is niet cloud of on-premise, maar hybride. Daar geloven wij in bij Portland.

 

Denk daarom goed na voordat je een cloud-only strategie kiest voor je MKB klanten. Dat kost namelijk klanten. En zoals je van Portland gewend bent, introduceren we nu ook weer nieuwe vendoren met lucratieve modellen, in opkomende technologien. 

Wij nodigen jou daarom graag uit om op 30 januari aanstaande af te reizen naar deze idyllische plek op 10 auto minuten vanaf de snelweg met zat parkeer plekken. Meer weten over MooiRivier?

 

Agenda
16:00 - Ontvangst - George van Brugge oprichter eigenaar van Portland
16:10 - Accelerating Your Selling Strategy door specialist van CompTIA.
Break
17:00 - Power pitches - door ConnectWise, Altaro, Acronis, Scale Computing en Telador.
18:00 - Visit the vendors - leer meer over de producten en services voor de ultieme hybride mix.
19:00 - Panel discussie over de hybride toekomst van IT.
19:30 - Wijn, bier en lekkere hapjes.

Doelgroep: MSP's, IT professionals, IT dienstverleners. Iedereen die KMO/MKB bedrijven adviseert over ICT.

 

Schrijf je snel in voor deze overwegend (technisch) informatieve seminar, en ontdek hoe jij het maximale haalt uit hybrid computing!


Gratis inschrijven


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map