Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
14 juni, 2019

Kom jij ook 11 juli as? 'The future is hybrid'

Zo met de zomer voor de deur leek het mij wel een leuk idee om nog even bij elkaar te komen. Wat 'food for thought' meegeven aan onze trouwe klanten. Lekker ontspannen met andere eigenaren van MSP bedrijven en- of  IT resellers.

 

Ik besef met dat het zuiden van Nederland net de koffers gepakt heeft, maar wellicht zie je toch kans om langs te komen. Want we organiseren een technisch georiënteerd samenkomen op een mooie zomerse plek in onze hoofdstad.

 

future is hybrid_homepage

 

Thema: The Future is Hybrid

We gaan het hebben over een hybride menukaart, bestaande uit zowel cloud als on-premise oplossingen, dan pas ben je het best gepositioneerd voor de toekomst. De toekomst van IT is niet cloud of on-premise, maar hybride. Daar geloven wij in bij Portland.

 

Denk daarom goed na voordat je een cloud-only strategie kiest voor je MKB klanten. Dat kost namelijk klanten. En zoals je van Portland gewend bent, introduceren we nu ook weer nieuwe vendoren met lucratieve modellen, in opkomende technologien. 

Wij nodigen jou daarom graag uit om op 11 juli aanstaande af te reizen naar deze zomerse plek aan de rand van Amsterdam op 10 auto minuten vanaf de snelweg met zat parkeer plekken. Meer weten over The Harbour Club?

 

Agenda
16:00 - Zomers ontvangst
16:30 - MSP Hype Cycle 2019. Laatste trends in hybrid computing for SMB o.b.v. Gartner research (Portland)
16.50 Future ready infrastructure on the Edge for MSP's (Scale)
Break
17:40 - Hybrid Cloud Data Protection & Storage (Connectwise)
18:00 - How to backup HyperV & Office365 (Altaro) 
18:20 - Cyber protection in a hybrid world (Acronis)
18:45 - Zon, bier, bitterballen en sushi

 

Doelgroep: MSP's, IT professionals, IT dienstverleners, ZZP'ers actief als IT consultant. Iedereen die MKB bedrijven adviseert over ICT.

 

Schrijf je snel in voor deze zomerse, overwegend (technisch) informatieve seminar, en ontdek hoe jij het maximale haalt uit hybrid computing!


Meld je snel aan... Tot de 11de.... 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map