Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
10 mei, 2019

Integratie is het toverwoord voor de toekomst

  FirmTel

De onafhankelijke telecomoperator FirmTel is rond 2010 als aparte activiteit opgericht door George van Brugge en Cees Quirijns. Deze twee entrepreneurs zagen al vroeg kansen en mogelijkheden in internettelefonie en vertaalden dat vanaf 2010 in no-nonsens telecomoplossingen zoals ‘alles-in-één’-telefonie, waarbij vaste, mobiele en privételefonie als één geheel werken en worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.

“De achterliggende gedachte was dat we telecommunicatie graag naar het domein wilden brengen waar het thuishoort: naar de IT-dienstverlener,” vertelt Quirijns. ”In die missie zijn we aardig geslaagd, want alle diensten van FirmTel worden uitsluitend geleverd via FirmTel Solution Partners, een gecertificeerd netwerk van professionele ICT-dienstverleners. De opkomst van IP-telefonie verliep snel in ons land, vandaar ook dat we bij onze oplossingen zowel dienstverleners als eindklanten de mogelijkheid hebben gegeven om de stap naar ‘vaste’ IP en het gebruik van VoIP-toestellen over te slaan en direct de mobiele route te kiezen, waarbij alle gewenste functionaliteiten van een telefooncentrale op je mobiele toestel beschikbaar is. Ziedaar het ‘vast-mobiel’aanbod van FirmTel.”

 

channelLees het hele artikel op ChannelConnect Dossier: VOiP.


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map