Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Cees Quirijns
10 augustus, 2018

Drie upsells voor Office 365

De marges op Office 365 zijn laag. Tenminste dat horen we regelmatig van onze partners. Hoe dan toch nog marge te maken? Denk bijvoorbeeld aan deze drie 'upsells' die iedere MSP eigenlijk op de menukaart zou moeten hebben.

1. Office 365 backup

Maar Office zit toch in de cloud en daarom is een backup toch niet nodig? Jammer maar helaas: backup is nog steeds nodig. Wat dacht je van bestanden die in de cloud (per ongeluk of expres) verwijderd worden? Of een cryptolocker die versleutelde lokale bestanden automatisch naar de cloud repliceert?

 

Nog geen backup-oplossing voor office 365 in het portfolio? Kijk dan eens naar het aanbod van Acronis of Datto.

 

2. E-mail archivering

Een e-mail kan snel verwijderd worden zodat lijkt alsof deze nooit is verstuurd of ontvangen. Niet ideaal wanneer je als bedrijf compliance wil aantonen of deze informatie nodig hebt in een juridische procedure. E-mail archivering is daarom vaak een zinvolle upsell.

 

Archivering toevoegen op je menukaart? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de oplossingen van GFI of Mailstore.

 

3. Enhanced security (DLP en/of MDM)

Naarmate de vertrouwelijkheid van de data toeneemt, moeten veelal verdergaande maatregelen getroffen worden. Het is dan onvoldoende om alleen data achteraf terug te kunnen halen:  vooraf moet al voorkomen worden dat deze in verkeerde handen valt.

 

Data Leak Prevention (DLP) en Mobile Device Management (MDM) zijn dan voor de hand liggende upsells. 

 

DLP en MDM toevoegen aan je aanbod? Kijk dan eens naar de beveiligingsoplossingen van ESET

 

Zo kan het dan toch dat je als MSP nog wat geld verdient aan een implementatie van Office365 ;)

 

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map