Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
George van Brugge
26 september, 2017

‘Cyber Security Week’ in Den Haag

MSSP’s opgelet. In dezelfde week als de Europol Cybercrime Conference en de Finale Global Cyberlympics finale van de EC-Raad, wordt op verschillende locaties in Den Haag deze week een unieke 'Cyber Security Week' gehouden.


Den Haag is deze week het centrum voor de cyber security community. Kennisdeling en innovatie voeren de boventoon. Onder andere georganiseerd door Den Haag Security Delta, de toonaangevende beveiligingsgroep in Europa, is dit voor de MSSP wel een must om even te gaan koekeloeren.

 

CyberSecurityWeek-2017.png

Een van de producten aanwezig is Threadstone, onlangs door Portland gecontracteerd voor distributie in de Benelux. Rene van Etten, zelf jaren eigenaar van een IT dienstverlener geweest, kwam vandaag langs bij ons op kantoor voor een fotomomentje. Trots zijn we, omdat het een Nederlandse vendor betreft en onder de indruk van de kennis van de oprichters die in december 2014 winnaar werden van het HSD Development Fund.


ThreadStone Cyber Security biedt een oplossing voor het detecteren, rapporteren en beheren van kwetsbaarheden. Gestart in 2014 met één belangrijke missie: het ontwikkelen en aanbieden van betrouwbare, praktische vulnerability management-oplossingen voor het MKB. Een markt die steeds vaker slachtoffer is van de toch al toenemende cybercriminaliteit.


De oplossing van ThreadStone bestaat uit verschillende typen geavanceerde scanners, die regelmatig - zeer kwalitatieve scans uitvoeren. ThreadStone Cyber Security werkt helemaal uit de European Cloud; dus geen dure hardware, software, training of installatiekosten. Ze hebben zich gevestigd in het kloppend hart van de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor cyber security in Den Haag.


Wij hebben Threadstone opgenomen in onze GDPR bundel speciaal voor MSP’s. Het doel van de Portland GDPR Bundel is om als MSP aan te kunnen tonen dat je voldoende maatregelen getroffen hebt om privacy gegevens te beveiligen. Al met al een zeer waardevolle uitbreiding op ons op MSP’s gerichte portfolio.


Zeer binnenkort lanceren we een pagina gewijd aan Threadstone.


So stay tuned….


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map