Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Bruno J. Russell
16 mei, 2017

Cloud verandert ICT-channel compleet

Screenshot 2017-05-10 20.02.01.png

Dat is de conclusie van een ronde tafel van Nederlandse broadliners en value added distributeurs georganiseerd door ChannelConnect. Ook onze CEO, George van Brugge nam hieraan deel.

Enkele van zijn gepeperde uitspraken:

 

"Ik heb in Amerika en hier inmiddels honderden 'born in the cloud' partijen voorbij zien komen. Enthousiaste en slimme startups die zelf de benodigde code schrijven om hun busines te starten en die als er, als Millennials,  een heel andere benadering op na houden dan de 40-plussers zoals wij hier aan tafel hebben. Ze hebben helemaal geen channel nodig, ze bedienen hun eindklanten direct via de cloud."

 

zo ook: 

 

"Het credo van nieuwe bedrijven in de markt is: als je maar kunt leveren, hoe doet er minder toe. Wanneer je naar de resellermarkt kijkt, zie je best veel partijen waar het begrip toegevoegde waarde nauwelijks wordt ingevuld. Er is veel geld te verdienen."

 

Lees hier het gehele artikel

 

Natuurlijk zijn we ook bij Portland goed in het aanwijzen van de problemen. Kunnen wij de vinger op de zere plek leggen, dan stoppen we niet, maar investeren daarna nog eens 10x zoveel tijd in het vinden van de juiste oplossingen.

Bekijk voor meer informatie gerust eens onze informatie voor resellers.

 

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Inschrijven

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map