Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Eric Vonk
13 november, 2018

Channel Connect's 'This is IT' 2018

14 november staat het jaarlijkse Channel Connect evenement weer voor de deur. Met dit jaar het thema "This is IT''. Dit jaarlijkse terugkerende evenement, met krachtige sprekers en een beursvloer met 50 toonaangevende bedrijven binnen de sector waaronder Portland. ConnectWise heeft ons uitgenodigd om met hun een stand te bemannen.

this-is-it-logo

De ochtend begint tussen 9 en 10 met het ontvangst van de bezoekers, waarna er vanaf 10 uur een keynote wordt gegeven door Mark Jenniskens CIO van Strict. Matthijs van Nieuwkerk en tafeldame Lotte de Bruijn gaan samen met 10 tafelgasten in DWDD stijl het gesprek aan.

 

Om 12:00 uur wordt de beursvloer geopend waar je vrij kan genieten van de innovatieve producten en diensten. Met vier twintig minuten durende kennis sessies. Eén van deze sessie is onder leiding van Cees Quirijns en gaat over ''Follow The Money''. Waar gaan de IT budgetten heen in 2019? Daarnaast wordt er voor een hapje en drankje gezorgd, en wordt de beursvloer om half 4 afgesloten met een netwerkborrel.

 

Mocht je geintereseerd zijn geworden maar nog niet zijn ingeschreven? Doe dat dan hier!

 

Hopelijk tot morgen!


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map