Nieuwste blogs

Alle blogs

Filter:
Bruno J. Russell
22 november, 2018

Altaro introduceert backup voor Office 365

  altaro

Altaro komt deze maand uit met twee belangrijke updates: backup voor Office 365 en versie 8 van VM Backup. In dit blog een overzicht van de nieuwtjes.

VM Backup (v8)

Het belangrijkste nieuwtje hier is dat nieuwste versie van Altaro VM Backup ondersteuning bevat voor VM replicatie. Vooralsnog alleen voor Hyper-V, maar binnenkort ook voor VMware.

 

Daarmee zet Altaro weer een stap verder richting een totaaloplossing voor Disaster Recovery/Business Continuity. In het eerste kwartaal van 2019 staat uitrol van DRaaS op de roadmap en kan de concurrentie losbarsten met bestaande (veelal duurdere en minder gebruiksvriendelijke) oplossingen. 

 

Bekijk hier de presentatie met meer details.

 

Backup voor Office 365

Niet iedereen is er zich van bewust dat Microsoft Office 365, hoewel in de cloud, niet automatisch van een backup wordt voorzien. Het is dus zaak om dat in te regelen, zodat data desgewenst teruggehaald kan worden wanneer die onverhoopt verloren gaat.

 

Om dit probleem op te lossen introduceert Altaro deze maand Backup voor Office 365. Vooralsnog alleen voor e-mailboxen, maar in de loop van volgend jaar zullen ook contacten, agenda's, Sharepoint en One Drive volgen. 

Altaro Office 365 Backup for MSPs Box-Shot

 

  • Vaste prijs per mailbox per maand (Altaro managed Azure-storage inbegrepen) met een minimum van 30 mailboxen;
  • Eenvoudig multitenant te beheren via de CMC (ook zonder VM Backup);
  • Terugzetten van data naar originele mailbox, andere mailbox in zelfde domein of zip-bestand (gehele backup of bepaalde items);
  • Mailbox backups zijn doorzoekbaar in de browser (op verzender, afzender, onderwerp en bijlagen).

Bekijk voor meer informatie de datasheet. Of nog beter: gratis 30 dagen uitproberen!

 

 

 

 


Blijf automatisch op de hoogte van onze blogs over de MSP-business. Schrijf je in en ontvang wekelijks een overzicht van gepubliceerde blogs plus exclusieve content, zoals marktonderzoek en andere relevante research.

Blogs per e-mail

Ransomware Whitepaper
Business Booster Map