Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Business Resilience; nieuwe kansen voor MSPs. [23 september 2020]

Scale BR

Op donderdag 12 maart kregen we te horen dat we de maandag erop niet naar kantoor zouden gaan, ook jouw klanten niet. Het toiletpapier was op, en ook de laptop-schappen waren in no time leeg. De vanzelfsprekendheid van een snelle, veilige internetverbinding en goed draaiende interne ICT-omgeving was ineens weg. En jij? Jij moest het oplossen. Een betere proef voor business resilience bestaat niet.

Het goede nieuws? Kansen voor MSP's. Jij bent de aangewezen persoon om de benodigde flexibele, efficiënte en vooral veilige thuiswerk-omgeving voor jouw klanten te realiseren en de onverwachtse aspecten die business continuïteit en succes in de weg staan te elimineren. 

Hoe je dat doet? Met een goed uitgedacht strategisch business resilience plan, de juiste tech en mindset. Hoe voorkom je dat een disaster jouw bedrijf raakt, hoe herstel je eventueel geleden schade zo snel mogelijk, en hoe kun je deze situatie in de toekomst vermijden?

Na de webinar van Scale Computing op 23 september weet jij concreet hoe je een business resilience plan vormgeeft inclusief de drie meest cruciale onderdelen; een schaalbare - maar veilige - infrastructuur, cyber protectie, en een optimaal backup- en DR plan. 

Alvast leren van best practices? Bekijk dan de Business Resilience Guide onder downloads op de vendorpage van Scale Computing

Inschrijven voor de webinar doe je met een klik op de volgende button. Zien we je de 23ste?

Gratis aanmelden