Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Webinar: Beveiligingsfuncties van M365 die je niet kunt negeren. [27 mei 2020]

Altaro webinar

Veiligheid is nu de hoogste prioriteit, want waar het thuiswerken tijdens Covid-19 kwetsbaarheden in beveiliging blootlegt, is dit voor hackers dé periode om toe te slaan. Benut jij wel alle beveiligingsfuncties die Office/Microsoft 365 te bieden heeft om veiligheid van data te waarborgen? 

In de gratis demo webinar van Altaro op woensdag 27 mei komen ze allemaal aan bod. Niet alleen een Technical Consultant van Altaro is aanwezig, maar ook niemand minder dan oud Microsoft Senior Technical Evangelist, Simon Perriman, en Microsoft MVP, Andy Syrewicze, zijn erbij. Zij laten jou het complete overzicht aan veiligheidsfuncties van Office/Microsoft 365 zien, leggen uit wat je ermee kunt en hoe je ze inzet. Onder andere wordt ingegaan op:

  • Azure AD
  • EMS Suite
  • Office 365 Secure Score
  • Licenties voor beveiligingsfuncties in Office/Microsoft 365

Alles zodat jij de data van jouw klanten veilig kunt houden.

De webinar vindt plaats op 27 mei, om 15:00 én om 19:00 uur. Voor beide tijden geldt een maximaal aantal inschrijvingen, dus claim snel jouw spot. Ben jij erbij?

Neem contact op