Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Webinar: Altaro Endpoint Backup voor MSP’s. [15 juli 2020]

Schermafbeelding 2020-06-26 om 13.24.42

Met de lancering van Endpoint Backup voor MSP's op 14 juli maakt Altaro het aanbod compleet. Naast dat met de huidige Altaro solutions data van alle Office 365 producten, VM’s en fysieke servers kunnen worden veiliggesteld en hersteld, geldt dit binnenkort ook voor de on premise en roaming Windows laptops en desktops van jouw klanten. Kortom: security solutions voor de totale klantomgeving.

In het gemak verandert er niets. Ook dit nieuwe product is gemakkelijk te managen en monitoren via Altaro’s multi-tenant cloud based console, al jouw klanten op één plek. En van welke oplossing je ook gebruik maakt: backups worden automatisch opgeslagen in de geavanceerde Azure infrastructuur.

Daarnaast onderscheidt Altaro zich bij dit product wederom op prijs; Endpoint Backup is al in te zetten v.a. €3,- per device, per maand.

Zien is geloven. Daarom organiseert Altaro 15 juli om 16:00 uur deze webinar zodat jij kennis kunt maken met de nieuwe oplossing, de features, het gemak en de voordelen. Gratis en voor iedereen toegankelijk. Ben jij erbij?

Aanmelden