Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

vSphere Automation Masterclass - Save your seat! [03-06-2019]

Schermafbeelding 2019-06-03 om 09.37.22

Wist jij dat de meeste taken in vSphere kunnen worden uitgevoerd met behulp van automatisering?Dat de cloud kan worden gebruikt om configuratie wijzigingen door te voeren voor een on-premises cluster?

Automatisering is een essentieel aspect van de moderne vSphere-beheerder en zelfs wanneer je momenteel vSphere-taken automatiseert, bent je je wellicht niet bewust van de volledige mogelijkheden die het kan bieden.

In dit gratis webinar laten VMware vExperts Andy Syrewicze en Luke Orellana zien hoe je deze krachtige automatiseringstechnieken kunt gebruiken die de "turbo-modus" voor je datacenter activeren. Tijdens deze live demo komende de volgende onderwerpen aan bod:

  • The basics of PowerCLI
  • Deployment automation
  • Desired state configuration
  • Cloud integrations
  • And more!

Schrijf je snel in voor deze technische informatieve webinar vol tips & tricks en ontdek hoe je het maximale haalt uit een vSphere-omgeving!

Gratis aanmelden

Schermafbeelding 2019-06-03 om 09.58.26