Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

This Is It 2019 - MKB & ICT: Blind Date? [22-05-2019]

Schermafbeelding 2019-05-16 om 11.07.12

Op 22 mei 2019 organiseert ChannelConnect de 2e editie van This is IT! Tijdens de eerste enerverende en drukbezochte editie in november vorig jaar ondervroeg Matthijs van Nieuwkerk ICT-professionals op het scherpst van de snede over wat zij doen om de eindgebruiker te ondersteunen. Op 22 mei doet Van Nieuwkerk dat opnieuw, dit keer met de focus op het MKB.

Want het MKB staat door de snelle ontwikkelingen op ICT-gebied voor veel uitdagingen: Hoe zorg je ervoor dat je aan alle security eisen voldoet, maar je jouw medewerkers toch de vrijheid geeft om hun eigen devices te kiezen? Hoe link je jouw urenregistratie aan je facturatiesysteem en werkt dat ook mobiel? Hoe zijn jouw salesmedewerkers altijd in het bezit van de laatste marketinguitingen? En hoe integreer je al deze systemen? Is er een partij die dat doet, zonder voor elke kleine wijziging een dikke factuur te sturen? En de overkoepelende vraag voor deze sector: wat doen vendoren, ISV’s, resellers en distributeurs om de MKB-eindklant hierin te ondersteunen?

Gedurende de dag zijn talloze vendoren op de expo aanwezig, waaronder Portland samen met Connectwise. De focus is hoe wij het leven van de MKB’er op ICT-gebied makkelijker maken.

Commerciële inzichten in de MSP-markt
Feiten en statistieken met betrekking tot de uitdagingen waarvoor MSP's zich dagelijks gesteld zien. Plus oplossingen om ze op te lossen! Gebaseerd op tientallen jaren ervaring van Connectwise, een toonaangevende professional services automation-leverancier voor IT-serviceproviders. Ook deze sessie van This is IT wil je als ICT-professional niet missen, dus meld je nu aan!

Kom je naar This is IT, registreer je dan voor ons sprekersslot.

Connectwise Deep Dive