Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Webinar: Meer klanten en meer marge met een remote salesteam. Het kan. [7 oktober 2020]

Schermafbeelding 2020-09-09 om 13.44.16

Geen betere manier om je business te laten groeien dan nieuwe- en terugkerende sales. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Maar hoe pak je dat goed aan nu iedereen grotendeels vanuit huis werkt en dit naar verwachting ook zal blijven doen? Ook op commercieel gebied staan we voor uitdagingen.

ConnectWise to the rescue! In de aankomende webinar zorgt Dan Norman, Manager Technical Sales, ervoor dat jij en jouw – nu virtuele - sales team weten hoe je de uitdagingen te lijf gaat en financieel herstel en continuïteit wordt ingezet.

Even concreet:

  • Hoe zorg je voor nieuwe klanten; creëer het ultieme virtuele sales proces, inclusief prijsstrategie, en versnel je dit proces terwijl jouw salesteam en prospects thuiswerken.

  • Hoe behoud je bestaande klanten en bescherm je jouw kostbare terugkerende marge.

  • Hoe helpen ConnectWise Manage en Sell je hierbij. Meer automatisering, minder moeite, en een boost van 10% in productiviteit bij jouw sales team. En dit laatste is geen verkooppraat, maar aangetoond door onafhankelijk onderzoekbureau Forrester.

Zien we jou 7 oktober om 16:00 uur bij de webinar?

Gratis inschrijven