Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Gegarandeerd veilig thuiswerken met VDI [22 april 2020]

Scale Leo

De komst van het coronavirus betekent voor jouw klanten nieuwe werkwijzen en een nieuwe IT-infrastructuur. Er moet niet alleen worden gezorgd dat er thuis gewerkt kán worden, maar ook dat de bedrijfsomgeving – en specifiek de bedrijfsdata – veilig is en blijft. 

Waar de welbekende VPN-verbinding bij bedrijfslaptops met maximale beveiliging volstaat, geldt dit niet bij het gebruik van eigen devices wat juist nu bij het merendeel van de werknemers het geval is. Ieder device op het thuisnetwerk krijgt hierbij namelijk toegang tot het bedrijfsnetwerk, cyber criminals krijgen extra mogelijkheden om binnen te dringen en het vergt een grote bandbreedte. Juist de aspecten die je wilt voorkomen.

Met de VDI oplossing van Scale Computing en Leostream, waarmee alle bovengenoemde issues verleden tijd zijn en jij je klanten ontzorgt. Bij deze oplossing ontvangen de thuiswerkers een beveiligde link die toegang geeft tot de werkomgeving: data verplaatst zich dus niet tussen bedrijfsnetwerk en device(s), krijgt geen toegang tot het volledige thuisnetwerk én de bandbreedte blijft beperkt. Veiligheid gegarandeerd.

De oplossing van Scale Computing en Leostream kan al worden ingezet vanaf 25 werkplekken; aan jou de keuze of je het inzet bij één klant of verdeeld over meerdere domeinen. Duur is het ook niet met een prijs voor nog geen €20 per gebruiker, per maand. Simpel, geen grote investeringen en geen lange termijn commitments. Leer er alles over in de webinar op 22 april 2020 om 14:00-15:00 uur.

Gratis aanmelden