Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Portland webinar: 'The future is Hybrid'

De toekomst van IT is niet cloud of on premise, maar hybride. Dat is onze grote overtuiging. Flexibiliteit en schaalbaarheid zorgt voor aanhoudende groei van cloud diensten, maar cloud is niet alleen een hosanna-verhaal. Ons advies: denk drie keer naar voordat je als MSP een cloud only strategie kiest. Dat kost klanten.

george in kamer logo

Taking care of your MSP business.
Daar draait het om bij Portland. Al 20 jaar helpen we jou als MSP de juiste keuzes te maken. Wij leveren uitsluitend best-of-breed MSP oplossingen om jouw onderneming zo efficiënt. productief en winstgevend in te richten! Zo gaat onze voorkeur uit naar oplossingen gebouwd door MSP's voor MSP's.

Trends in het MSP domein
Tijdens dit webinar neem George van Brugge, oprichter eigenaar van Portland, je mee in de het op MSP's toegespitste portfolio. Hoe jij kunt profiteren van (nieuwe) MSP centrische vendoren en hoe je inspeelt op trends in de markt. 

Nieuwe veel belovende vendoren
Tijdens deze webinar series nodigen wij een vendor uit waarvan wij zeker zijn dat jij daar als MSP van kunt profiteren. Hou dus de agenda goed in de gaten. Onderwerpen als PSA, RMM, DRaaS, IoT, Edge, Hyperconvergence etc komen aan de orde. Voor deze webinar hebben wij ScaleComputing.com uitgenodigd.

Gratis aanmelden

Graag tot de 14de...

Met vriendelijke groet,

Portland-logo-transparant

George van Brugge| Founder & MSP veteraan