Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Portland op Exact Live (10-10-2018)

Exact LIVE 2018 is nou niet echt een event waar je een stand van Portland zou verwachten om de doodeenvoudige reden dat wij niet direct geassocieerd worden met de wereld van accountancy. Althans zo lijkt het.

Echter tijdens mijn bezoek van vorig jaar, toen ik als bezoeker rond liep, viel het mij op dat er zo weinig MSP's present waren terwijl de doelgroep 'exact'  aansluit bij die van dienstverlenend Nederland.

Meer dan de helft van de bezoekers zijn werkzaam bij bedrijven met 1 tot 50 medewerkers. Tweederde van de bezoekers is directie of management level. Voor MSP's de doelgroep bij uitstek.

Schermafbeelding 2018-10-26 om 13.13.26Onze pitch was mede gericht op de directie laag van de aanwezigen om ze te vragen naar hun IT procurement strategie. Vooral de bedrijven groter dan 50 werkplekken, die traditioneel niet of nauwelijks bediend worden door de traditionele MSP. De antwoorden bevestigde ons vermoeden. Software en cloud diensten worden overal en nergens ingekocht.  Dus dé ideale doelgroep voor onze Portland Trading Desk

We waren ook blij dat onze partners Acronis (zie foto Mathijs Theunissen samen met Cees, COO van Portland) en GFI Unlimited ons kwamen versterken op de stand. Beide software bedrijven beschikken over een op het MKB gericht software portfolio specifiek voor deze doelgroep. Respectievelijk op het gebied van data protection and disaster recovery en een complete suite aan producten voor het runnen van een MKB bedrijf.

Naast verschillende stevige gesprekken op de stand, ging Cees los met een boeiend verhaal voor hoe bedrijven eenvoudigweg 20% kunnen besparen op het aankopen van software en cloud diensten. Heb je deze moeten missen, mail ons dan voor slides!

Happy selling!