Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

Online bijeenkomst: Haal alles uit ConnectWise [10 juni 2020]

 

ConnectWise community

ConnectWise is veel meer dan enkel een PSA en RMM-platform met de meeste third party integraties om jouw business efficiënter aan te pakken, kosten te verlagen en winst te maximaliseren. We nodigen jou van harte uit voor een kleinschalige online bijeenkomst om samen met deze marktleider mee te bouwen aan de wereldwijde MSP-community. 

Op die manier helpen we jou graag om jouw huidige investering in de software te maximaliseren, alle onderdelen van je business te boosten, de skills van jou en je team te verbeteren en de grootst mogelijke klanttevredenheid te realiseren.

De ConnectWise community biedt onder andere:

  • Product trainingen om alle features te ontdekken.
  • Coaching, consulting & onafhankelijke trainingen; bijvoorbeeld over security voor engineers en sales om het gesprek aan te gaan met jouw klanten. 
  • User- en peer groups om best practices te delen, te sparren over huidige uitdagingen en van elkaar te leren.
  • Thought leadership conferences waarin je leert hoe je alle onderdelen van je bedrijf kunt optimaliseren. Van sales, marketing en HR tot het optimaliseren van je strategie en bouwen van het ultieme product portfolio. Zo wordt eind deze maand de grootste jaarlijkse tech-conferentie IT Nation Explore georganiseerd.

Nog leuker? De meeste (online) events, webinars en trainingen zijn gratis.

Neem op 10 juni om 16:00 uur deel aan deze bijeenkomst waar niemand minder dan IT Nation Community Manager EMEA, Gareth Johns, vertelt over alle extra’s die ConnectWise te bieden heeft zodat jij geen kansen mist.

Gratis inschrijven