Trainingen, webinars en events

Bekijk hier de verschillende sessies die de komende tijd gepland staan en doe er je voordeel mee ;)

MSP Roadshows

MSP Roadshow Kalender beter

Krijg je steeds vaker te maken met maandelijks terugkerende omzet? Steeds meer IT-dienstverleners overwegen de omslag te maken van break/fix (‘uurtje-factuurtje’) naar managed services (‘abonnementen’). Dat heeft niet alleen voordelen helaas, maar is vaak wel de moeite waard!

Om te helpen bij de omslag naar MSP (Managed Services Provider) organiseert Portland in maart en april vier kleinschalige bijeenkomsten (maximaal 30 personen per locatie) om hierover met je van gedachten te wisselen:

21 maart van 13:00 tot 16:30 in Zwolle (al geweest)

27 maart van 13:00 tot 16:30 in Leiden (al geweest)

28 maart van 13:00 tot 16:30 in Hilversum (al geweest)

11 april van 13:00 tot 16:30 in Vught (al geweest)

Programma

  • Connectwise, marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA), vertelt in deze sessies wat de belangrijkste stappen zijn om je business om te vormen naar MSP. Geen theoretisch verhaal, maar praktische handvatten op basis van hun jarenlange ervaring met het ondersteunen van 10.000+ wereldwijde MSP's;
  • Altaro is van de partij om te laten zien dat het ontwikkelen van een continuïteitspropositie op basis van DRaaS en Back-up absoluut niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn;
  • IT Glue is aanwezig om hun nieuwe innovatieve oplossing op gebied van password management te presenteren, die het voor MSP's mogelijk maakt hun klanten verder te beschermen;
  • Portland verzorgt een presentatie over MSP business modellen en prijsstrategieën. Hoe zet je succesvol een MSP-propositie in de markt en met welke voor- en nadelen moet je rekening houden?
  • We sluiten af met een verhaal van ESET Nederland over één van de belangrijkste pijlers van elk MSP-portfolio: een security propositie die klikt als een klok. Daarbij wordt specifiek stil gestaan bij de kansen die de GDPR / AVG biedt.

De sessies zijn interactief: er is veel ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

Doelgroep

Onze MSP Roadshows zijn gericht op eigenaren, andere beleidsmakers en commerciële medewerkers van IT-dienstverleners.

Kosten

Voor bestaande klanten van Portland zijn deze sessies gratis. Andere geïnteresseerden zijn welkom tegen betaling van EUR 195,- per persoon. Afzeggen kan tot 24 uur voor aanvang. Bij ‘no-show’ wordt EUR 50,- in rekening gebracht en gedoneerd aan een goed doel.

 We hopen je binnenkort bij de MSP Roadshow te mogen verwelkomen!