Trainingen, webinars en events

Samen met jullie MSP's brengen we de beste oplossingen naar het MKB. Dat doen we natuurlijk graag goed voorbereid. Daarom bieden wij white papers, zijn onze blogs intussen wereldberoemd, organiseren wij aan de lopende band webinars & seminars en staan we geregeld op beurzen. Wij houden van gemak, dus heb je geen tijd om een webinar live te volgen? Bekijk ze dan gewoon wanneer jij daar zin in hebt. 

IT Nation 2019. IT Professional Community [30-10-2019]

Free Entry Ticket

 

The IT Nation 

Eigenlijk een MUST voor IT professionals. Het grootste event wereldwijd specifiek voor, en door, IT professionals. Een fantastisch event met meer dan 160 sprekers sessies en op MSP's gerichte marktplaats met 100+ interessante standhouders.

Verwacht geen 'wij van wc eend adviseren wc eend'. Dit is een 3-daags event waar de grootste MSP spelers acte de presence geven. Deze fabrikant onafhankelijke, niet-competitieve gemeenschap is gericht op samenwerking.

Schermafbeelding 2019-08-09 om 11.57.44The IT Nation is met name bedoeld om betekenisvolle, langdurige relaties op te bouwen met gelijkgestemde individuen die bereid zijn hun expertise te delen en elkaar willen helpen succesvol te worden. 

Drie FREE tickets

Portland heeft drie Hosted Guest-tickets beschikbaar voor IT-serviceproviders. Enige wat je hoeft te doen is ons te bellen. De gelukkige winnaars krijgen hun vliegticket, hotelaccommodatie en alle entertainment inclusief eten en drinken betaald. Dus ben je geïnteresseerd om mee te gaan? Bel Remco Schellingers voor jouw kans om te winnen! De deadline voor de competitie is 15 september 

Voorwaarden

Er zitten uiteraard voorwaarden aan vast, maar die bespreken we graag met je. Dus ben je geïnteresseerd om mee te gaan? Laat het ons weten. Bel met Remco Schellinger op

+31 (0)20 2144000.

We're going to Orlando Schermafbeelding 2019-08-09 om 11.47.22

Klik hier voor de complete agenda.